Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ousmane Galaxy utd
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
9 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.8 gemiddelde waardering 19.9
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


10e minuut.
Doeltrap. Abbey trapt de bal weg van het doel. Atuegbu rent richting de bal. Godwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Godwin geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ayinde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobolayefa onderschept slim de pass. Bobolayefa met een sublieme pass. Alegbe is nu in balbezit. Alegbe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ousmane - Galaxy utd 1:0

22e minuut.
Ikpeba heeft problemen om de bal te vangen. Bobolayefa rent richting de bal. Bobolayefa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Alegbe de bal. Alegbe schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ousmane - Galaxy utd 2:0

32e minuut.
Abbey probeert naar een medespeler te passen. Atuegbu kopt de bal weg. Njoku bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero onderschept slim de pass. Ajaero schiet op doel. Abbey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
ousmane - Galaxy utd 2:1

43e minuut.
Idahor is nu in balbezit. Agboola onderschept slim de pass. Atuegbu begaat een overtreding. Atuegbu krijgt een gele kaart. Agboola is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ikpeba zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Alegbe rent richting de bal. Alegbe haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ousmane 46%, Galaxy utd 54%.
ousmane - Galaxy utd 2:1

54e minuut.
Dombraye speelt de bal door. Bobolayefa rent richting de bal. Bobolayefa met een sublieme pass. Alegbe bereikt de bal nog maar net als eerste. Alegbe schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Dombraye probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Ayinde met een snelle inworp. Okereke bereikt de bal nog maar net als eerste. Okereke geeft een lange en hoge pass. Paal!

60e minuut.
Inworp. Agboola met een snelle inworp. Ikpeba is nu in balbezit. Idahor is nu in balbezit. Idahor met een sublieme pass. Abbey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Ajaero verovert de bal door een tackle van achteren. Njoku met een sublieme pass. Ajaero rent richting de bal. Ajaero haalt uit met een fantastische trap. Abbey maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ousmane - Galaxy utd 2:2

65e minuut.
Godwin passt de bal in één keer door. Daar is Idahor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Idahor speelt de bal door. Ajaero rent richting de bal. Ajaero haalt uit met een fantastische trap. Abbey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Idahor rent richting de bal. Njoku onderschept slim de pass. Njoku geeft een lange en hoge pass. Ayinde is nu in balbezit. Ayinde schiet op doel. Abbey kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

69e minuut.
Odemwingie trapt de bal weg van het doel. Godwin rent richting de bal. Godwin passt de bal zonder na te denken. Ajaero is nu in balbezit. Ajaero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Abbey trapt de bal weg. Ayinde kopt de bal weg. Daar is Njoku, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Godwin onderschept slim de pass. Godwin draait met de bal, schiet en ... Abbey verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Godwin passt de bal zonder na te denken. Ajaero is nu in balbezit. Atuegbu is nu in balbezit. Ajaero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ajaero haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Atuegbu passt de bal zonder na te denken. Njoku probeert de bal aan de voet te houden. Atuegbu is nu in balbezit. Godwin rent richting de bal. Godwin schiet op doel. Abbey probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Godwin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Makinwa komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Dombraye geeft de bal voor. Inworp. Okereke met een snelle inworp. Makinwa bereikt de bal nog maar net als eerste. Makinwa geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ousmane 73%, Galaxy utd 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ousmane - Galaxy utd 2:2