Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cordoba Fk Jedinstvo
4-3-3 Tactiek 222
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.9 gemiddelde waardering 54.5
formidable Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen very good


11e minuut.
Adelantado onderschept slim de pass. Adelantado geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kruška met de inworp. Marciniak geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Marciniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adelantado rent richting de bal. Deaconu onderschept slim de pass. Deaconu haalt uit met een fantastische trap. Lăcătuş maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - Fk Jedinstvo 1:0

21e minuut.
Segers met een sublieme pass. Raec bereikt de bal nog maar net als eerste. Ende rent richting de bal. Raec onderschept slim de pass. Raec haalt uit met een fantastische trap. Palacios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Nekipzade geeft een lange en hoge pass. Deaconu heeft problemen om de bal te vangen. Deaconu speelt de bal door. Marciniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Marciniak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Kuśmienny probeert naar een medespeler te passen. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan passt de bal met de wreef. Marciniak is nu in balbezit. Marciniak schiet op doel. Lăcătuş bokst de bal weg.

37e minuut.
Raec is nu in balbezit. Nekipzade is nu in balbezit. Raec onderschept slim de pass. Raec haalt uit met een fantastische trap. Palacios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cordoba - Fk Jedinstvo 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cordoba 42%, Fk Jedinstvo 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Cordoba - Fk Jedinstvo 1:1

49e minuut.
Deaconu rent richting de bal. Deaconu met een sublieme pass. Vosa rent richting de bal. Vosa draait met de bal, schiet en ... Adelantado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lăcătuş bokst de bal weg.

65e minuut.
Campetella verovert de bal door een tackle van achteren. Campetella speelt de bal door. Kuśmienny probeert naar een medespeler te passen. Daar is Kruška, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kruška geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Adelantado geeft de bal voor. Inworp. Istvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kuśmienny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmienny geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Istvan speelt de bal door. Adelantado rent richting de bal. Deaconu verovert de bal door een tackle van achteren. Deaconu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - Fk Jedinstvo 2:1

80e minuut.
Adrian rent richting de bal. Adrian probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burszta bereikt de bal nog maar net als eerste. Burszta haalt uit met een fantastische trap. Palacios bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cordoba 50%, Fk Jedinstvo 50%.
Cordoba - Fk Jedinstvo 2:1