Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cordoba fc mignon
4-3-3 Tactiek sel1
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.3 gemiddelde waardering 56.5
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
goed Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Vargalui speelt de bal door. Marulanda controleert de bal met de borst. Marulanda geeft een hoge lob. Pembe maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - fc mignon 0:1

10e minuut.
Garcia Júnior rent richting de bal. Garcia Júnior geeft een hoge lob. Kurzawa rent richting de bal. Kurzawa schiet op doel. Palacios werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cordoba - fc mignon 0:2

14e minuut.
Marulanda passt de bal in één keer door. Pembe is nu in balbezit. Ende begaat een overtreding. Ende krijgt een gele kaart. Pembe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vargalui wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Zambrano onderschept slim de pass. Zambrano geeft de bal voor. Garcia Júnior kopt de bal weg. Marulanda is nu in balbezit. Marulanda geeft de bal voor. Palacios probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Higuera maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Marulanda kopt de bal weg. Vargalui met een sublieme pass. Calzada is nu in balbezit. Calzada schiet op doel. Palacios kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cordoba 53%, fc mignon 47%.
Cordoba - fc mignon 0:2

52e minuut.
Kruška probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ende kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pepper met de inworp. Marulanda geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Marulanda passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Vargalui de bal. Vargalui speelt de bal door. Kurzawa is nu in balbezit. Kurzawa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Łachowski rent richting de bal. Łachowski geeft de bal voor. Inworp. Istvan met een snelle inworp. Kuśmienny geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cordoba 56%, fc mignon 44%.
Cordoba - fc mignon 0:2