Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FONTANA NBG fc mignon
OLE Tactiek sel1
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 57.5
solid Schieten excellent
very good Passen very good
very good Verdedigen excellent


2e minuut.
Rebolledo onderschept slim de pass. Pielesiak met een sublieme pass. Temunović rent richting de bal. Temunović geeft de bal voor. Perić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Pembe rent richting de bal. Annau legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pembe is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kurzawa neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Gavrančić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FONTANA NBG - fc mignon 0:1

11e minuut.
Mesaroş met de inworp. Stellacci is nu in balbezit. Met opzet legt Vrancken zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Vrancken moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Vrancken schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

32e minuut.
Stellacci heeft problemen om de bal te vangen. Mesaroş bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesaroş passt de bal zonder na te denken. Perić is nu in balbezit. Perić haalt uit met een fantastische trap. Parés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FONTANA NBG 60%, fc mignon 40%.
FONTANA NBG - fc mignon 0:1

56e minuut.
Perić passt de bal zonder na te denken. Kvedarauskas onderschept slim de pass. Temunović heeft problemen om de bal te vangen. Temunović geeft de bal voor. Perić springt en kopt de bal. Parés bokst de bal weg.

64e minuut.
Gavrančić speelt de bal door. Pielesiak kopt de bal weg. Mesaroş met een sublieme pass. Perić is nu in balbezit. Perić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Pepper verovert de bal door een tackle van achteren. Pepper met een sublieme pass. Pembe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pembe haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FONTANA NBG 62%, fc mignon 38%.
FONTANA NBG - fc mignon 0:1