Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sparta LE fc mignon
druga liga Tactiek sel1
50% Balbezit 50%
34% Spel op eigen helft 66%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
68.7 gemiddelde waardering 55.8
formidabel Schieten zeer goed
uitmuntend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Deptuch speelt de bal door. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Higuera rent richting de bal. Končar verovert de bal door een tackle van achteren. Končar schiet op doel. Parés verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Suriano kan de bal niet met de borst controleren. Deptuch met een sublieme pass. Matović rent richting de bal. Matović geeft een hoge lob. Končar krijgt zijn hoofd ertegen. Parés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Marulanda met een sublieme pass. Vulpe is nu in balbezit. Vulpe geeft een lange en hoge pass. Končar kan de bal niet met de borst controleren. Končar haalt uit met een fantastische trap. Parés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

21e minuut.
Vulpe neemt vlug de vrije trap. Garcia Júnior bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Končar krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Končar rent richting de bal. Higuera legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Končar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Končar neemt de penalty, wat een uithaal! Parés probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - fc mignon 1:0

33e minuut.
Marulanda bereikt de bal nog maar net als eerste. Marulanda geeft de bal voor. Vargalui kopt de bal weg. Pembe bereikt de bal nog maar net als eerste. Pembe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Dąbiewicz passt de bal in één keer door. Moraes onderschept slim de pass. Klungelig pakt Matović de bal. Matović geeft een hoge lob. Končar springt en kopt de bal. Parés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta LE 37%, fc mignon 63%.
Sparta LE - fc mignon 1:0

49e minuut.
Butulan is nu in balbezit. Butulan passt de bal zonder na te denken. Matović probeert naar een medespeler te passen. Končar is nu in balbezit. Končar draait met de bal, schiet en ... Parés probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Vulpe rent richting de bal. Vulpe passt de bal zonder na te denken. Deptuch met een sublieme pass. Matović geeft een lange en hoge pass. Končar springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - fc mignon 2:0

60e minuut.
Dąbiewicz speelt de bal door. Deptuch rent richting de bal. Deptuch passt de bal met de wreef. Končar bereikt de bal nog maar net als eerste. Končar schiet op doel. Parés bokst de bal weg. Končar is nu in balbezit. Končar draait met de bal, schiet en ... Parés werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - fc mignon 3:0

68e minuut.
Deptuch bereikt de bal nog maar net als eerste. Suriano onderschept slim de pass. Suriano met een sublieme pass. Končar rent richting de bal. Končar draait met de bal, schiet en ... Parés kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Končar rent richting de bal. Končar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - fc mignon 4:0

69e minuut.
Končar probeert naar een medespeler te passen. Szura speelt de bal door. Matović bereikt de bal nog maar net als eerste. Matović geeft een lange en hoge pass. Končar maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - fc mignon 5:0

84e minuut.
Matović rent richting de bal. Matović geeft een hoge lob. Higuera heeft problemen om de bal te vangen. Končar rent richting de bal. Končar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Suriano is nu in balbezit. Panjković onderschept slim de pass. Panjković probeert naar een medespeler te passen. Končar rent richting de bal. Končar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sparta LE - fc mignon 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sparta LE 31%, fc mignon 69%.
Sparta LE - fc mignon 6:0