Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omladinac Bole United
stojke3 Tactiek cat56
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
54.1 gemiddelde waardering 53.7
excellent Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen excellent


4e minuut.
Isailović is nu in balbezit. Isailović geeft de bal voor. Lalić is nu in balbezit. Lalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Bole United 1:0

9e minuut.
Vasković passt de bal in één keer door. Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses met een sublieme pass. Lalić rent richting de bal. Lalić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Aldeia Monjardim geeft een lange en hoge pass. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Esses passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badur met de inworp. Bajić rent richting de bal. Bajić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Isailović is nu in balbezit. Tawesson verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić is nu in balbezit. Lalić haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Terezín de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Tawesson raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Stanojlović komt het veld opgelopen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Isailović zal de hoekschop nemen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Stanojlović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esses zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jorović geeft een hoge lob. Vasković kopt de bal weg. Castellón probeert de bal met de borst te controleren. Lalić rent richting de bal. Lalić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omladinac 34%, Bole United 66%.
Omladinac - Bole United 1:0

54e minuut.
Roganović met een sublieme pass. Vasković rent richting de bal. Vasković passt de bal met de wreef. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Bilal met de inworp. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković is nu in balbezit. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ciubotariu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Roganović probeert de bal met de borst te controleren. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roganović rent richting de bal. Roganović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Bole United 2:0

68e minuut.
Pekić haalt uit met een fantastische trap. Filisiński speelt de bal door. Stanojlović kopt de bal weg. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Błachnio probeert naar een medespeler te passen. Bilal is nu in balbezit. Bilal passt de bal in één keer door. Pekić rent richting de bal. Pekić draait met de bal, schiet en ... Filisiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omladinac 36%, Bole United 64%.
Omladinac - Bole United 2:0