Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bole United Omladinac
cat56 Tactiek Stojke1
44% Balbezit 56%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 45
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.2 gemiddelde waardering 53.6
good Schieten formidable
good Passen very good
good Verdedigen solid


3e minuut.
Jorović passt de bal met de wreef. Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses passt de bal met de wreef. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Kasztelan rent richting de bal. Lalić onderschept slim de pass. Lalić met een sublieme pass. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap. Trung Tùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Orahovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isailović is nu in balbezit. Isailović passt de bal in één keer door. Esses rent richting de bal. Esses schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Esses met een sublieme pass. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Pecikoza is nu in balbezit. Isailović onderschept slim de pass. Isailović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Tirnanić verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić haalt uit met een fantastische trap. Preradović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Esses geeft een lange en hoge pass. Lalić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mlinarević rent richting de bal. Karácsonyi onderschept slim de pass. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Esses is nu in balbezit. Esses passt de bal in één keer door. Isailović speelt de bal door. Lalić rent richting de bal. Lalić schiet op doel. Trung Tùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Isailović passt de bal met de wreef. Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses passt de bal met de wreef. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doeltrap. Preradović trapt de bal weg van het doel. Esses kopt de bal weg. Klungelig pakt Lalić de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ... Trung Tùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

27e minuut.
Lopićević is nu in balbezit. Karácsonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Tirnanić rent richting de bal. Lalić onderschept slim de pass. Lalić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses passt de bal zonder na te denken. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić rent richting de bal. Lalić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Pecikoza is nu in balbezit. Pecikoza geeft een hoge lob. Jorović kopt de bal weg. Isailović rent richting de bal. Isailović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Mlinarević is nu in balbezit. Lalić met een sublieme pass. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Preradović de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Isailović rent richting de bal. Isailović passt de bal met de wreef. Lalić is nu in balbezit. Lalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Omladinac 0:1

38e minuut.
Isailović is nu in balbezit. Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses passt de bal zonder na te denken. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi schiet op doel. Trung Tùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Omladinac 0:2

39e minuut.
van der Luer met een sublieme pass. Inworp. Orahovac met de inworp. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lalić onderschept slim de pass. Lalić passt de bal zonder na te denken. Isailović is nu in balbezit. Isailović haalt uit met een fantastische trap. Preradović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Esses met de inworp. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić geeft een hoge lob. Isailović krijgt zijn hoofd ertegen. Trung Tùng werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Omladinac 0:3

45e minuut.
Maguire bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses onderschept slim de pass. Esses probeert naar een medespeler te passen. Isailović rent richting de bal. Isailović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 84%, Omladinac 16%.
Bole United - Omladinac 0:3

48e minuut.
Jorović geeft een hoge lob. Isailović is nu in balbezit. Pecikoza begaat een overtreding. Pecikoza krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Kasztelan met een sublieme pass. Lalić controleert de bal met de borst. Lalić passt de bal zonder na te denken. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović schiet op doel. Trung Tùng probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

54e minuut.
Tirnanić probeert de bal aan de voet te houden. Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses met een sublieme pass. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Esses kopt de bal weg. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlinarević tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Isailović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lalić neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Isailović is nu in balbezit. Isailović geeft de bal voor. Klungelig pakt Tirnanić de bal. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Omladinac 0:4

61e minuut.
Lopićević is nu in balbezit. Lalić onderschept slim de pass. Lalić geeft een lange en hoge pass. Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac draait met de bal, schiet en ... Trung Tùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Isailović rent richting de bal. Isailović draait met de bal, schiet en ... Trung Tùng kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Daar is Orahovac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Orahovac speelt de bal door. Esses probeert naar een medespeler te passen. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Esses speelt de bal door. Daar is Isailović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlinarević begaat een overtreding. Isailović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lalić wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Inworp. Orahovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isailović is nu in balbezit. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Omladinac 0:5

83e minuut.
Mlinarević zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maguire is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Esses. Maguire moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Maguire kan niet meer verder spelen. Vrhovac komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Daar is Isailović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isailović draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pecikoza de bal onder controle te krijgen. Lalić is nu in balbezit. Lalić geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Omladinac 0:6

89e minuut.
Klungelig pakt Crnojević de bal. Lalić rent richting de bal. Lalić passt de bal zonder na te denken. Isailović rent richting de bal. Isailović schiet op doel. Trung Tùng bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Măcriş zal de hoekschop nemen. Isailović krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 73%, Omladinac 27%.
Bole United - Omladinac 0:6