Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bekanismo Bekans Provalija
Bekan Tactiek novatrening1
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
0 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
45.9 gemiddelde waardering 46.2
solid Schieten adequate
good Passen adequate
good Verdedigen outstanding


42e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peres met de inworp. Daar is Bulajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulajić geeft de bal voor. Bánó maakt een snoekduik en kopt de bal. Van Impe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 61%, Provalija 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bekanismo Bekans - Provalija 0:0

50e minuut.
Božić passt de bal zonder na te denken. Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić rent richting de bal. Daar is Bulajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulajić haalt uit met een fantastische trap. Van Impe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Peković heeft problemen om de bal te vangen. Peres rent richting de bal. Peković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Peković krijgt een gele kaart. Peres is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Božić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Provalija 0:1

66e minuut.
Daar is Peres, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariyadi rent richting de bal. Peres begaat een overtreding. Peres krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Bulajić rent richting de bal. Bulajić geeft de bal voor. Bánó is nu in balbezit. Bánó draait met de bal, schiet en ... Van Impe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Provalija 0:2

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Last komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Osmanlija probeert naar een medespeler te passen. Šijan bereikt de bal nog maar net als eerste. Last begaat een overtreding. Last krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 61%, Provalija 39%.
Bekanismo Bekans - Provalija 0:2