Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provalija Bekanismo Bekans
novatrening1 Tactiek Bekan
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 47.3
good Schieten very good
good Passen good
formidable Verdedigen good


2e minuut.
Baltacı haalt uit met een fantastische trap. Van Impe met een sublieme pass. Božić kopt de bal weg. Baltacı rent richting de bal. Baltacı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Osmanlija probeert naar een medespeler te passen. Ariyadi rent richting de bal. Ariyadi passt de bal in één keer door. Palz is nu in balbezit. Palz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Zyntek heeft problemen om de bal te vangen. Božić geeft een hoge lob. de Visser bereikt de bal nog maar net als eerste. de Visser schiet op doel. Van Impe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Bekanismo Bekans 1:0

19e minuut.
Božić probeert naar een medespeler te passen. de Visser is nu in balbezit. Žarkov onderschept slim de pass. Baltacı verovert de bal door een tackle van achteren. Baltacı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Božić verovert de bal door een tackle van achteren. Božić passt de bal met de wreef. Gvozdenović rent richting de bal. Gvozdenović geeft een lange en hoge pass. Betancourt probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Osmanlija onderschept slim de pass. Aleksandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baltacı. Baltacı krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Šarčević geeft een hoge lob. Gvozdenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Gvozdenović de bal. Gvozdenović geeft een hoge lob. de Visser springt en kopt de bal. Van Impe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provalija 36%, Bekanismo Bekans 64%.
Provalija - Bekanismo Bekans 1:0

53e minuut.
Božić geeft een hoge lob. Gvozdenović is nu in balbezit. Laere begaat een overtreding. Laere krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Palz is nu in balbezit. Osmanlija is nu in balbezit. Teremi rent richting de bal. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Baltacı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Desnica komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Gvozdenović passt de bal met de wreef. Palz bereikt de bal nog maar net als eerste. de Visser verovert de bal door een tackle van achteren. de Visser schiet op doel. Na een snelle pass probeert Žarkov de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provalija 42%, Bekanismo Bekans 58%.
Provalija - Bekanismo Bekans 1:0