Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOSTADINOVAC Svi-kao-jedan
433 DIAMOND Tactiek novaaa
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
37.5 gemiddelde waardering 45.3
goed Schieten goed
matig Passen redelijk
matig Verdedigen zeer goed


9e minuut.
Gradkowski heeft problemen om de bal te vangen. Gradkowski verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Warzycha neemt de hoekschop. Paróczai springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
van Hanegem geeft een lange en hoge pass. Šibenik heeft problemen om de bal te vangen. Šibenik passt de bal zonder na te denken. Łupina is nu in balbezit. Łupina haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Farinola passt de bal met de wreef. Arsenie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralewski geeft een lange en hoge pass. Gradkowski heeft problemen om de bal te vangen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Svi-kao-jedan 0:1

18e minuut.
Warzycha probeert naar een medespeler te passen. Łupina is nu in balbezit. Goujon begaat een overtreding. Goujon krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Krneta rent richting de bal. Krneta probeert naar een medespeler te passen. Kladar speelt de bal door. Łupina is nu in balbezit. Łupina schiet op doel. Matyasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Paróczai onderschept slim de pass. Paróczai geeft een lange en hoge pass. Nađ is nu in balbezit. Gralewski onderschept slim de pass. Gralewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Goujon rent richting de bal. Goujon met een sublieme pass. Daar is Gralewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gralewski draait met de bal, schiet en ... Nenezić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOSTADINOVAC 50%, Svi-kao-jedan 50%.
KOSTADINOVAC - Svi-kao-jedan 0:1

46e minuut.
Nahualhual onderschept slim de pass. Carfora onderschept slim de pass. Arsenie schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arsenie krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Vučenović verovert de bal door een tackle van achteren. Vučenović geeft een hoge lob. Inworp. Šibenik met de inworp. Kladar geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Łupina rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinola verovert de bal door een tackle van achteren. Krneta begaat een overtreding. Krneta krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Jóelsson onderschept slim de pass. Mansuryan bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansuryan speelt de bal door. Nahualhual is nu in balbezit. Nahualhual haalt uit met een fantastische trap. Matyasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Goujon passt de bal zonder na te denken. Gralewski is nu in balbezit. Gralewski met een sublieme pass. Farinola rent richting de bal. Farinola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
van Hanegem geeft de bal voor. Nahualhual bereikt de bal nog maar net als eerste. Lledó legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lledó krijgt een gele kaart. Nahualhual is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Łupina neemt zijn aanloop. Matyasik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KOSTADINOVAC - Svi-kao-jedan 1:1

77e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Matyasik niet meer kan verder spelen. Gortat komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Gradkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gradkowski geeft een lange en hoge pass. Wehner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralewski onderschept slim de pass. Gralewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Kladar verovert de bal door een tackle van achteren. Kladar geeft een lange en hoge pass. Daar is Vučenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šibenik rent richting de bal. Šibenik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kladar geeft de bal voor. Šibenik kopt de bal weg. Daar is Mansuryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łupina bereikt de bal nog maar net als eerste. Łupina schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOSTADINOVAC 37%, Svi-kao-jedan 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KOSTADINOVAC - Svi-kao-jedan 1:1