Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svi-kao-jedan KOSTADINOVAC
novaaa Tactiek 433 DIAMOND
58% Balbezit 42%
43% Spel op eigen helft 57%
16 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47.8 gemiddelde waardering 31.3
excellent Schieten weak
adequate Passen average
solid Verdedigen weak


14e minuut.
Warzycha passt de bal met de wreef. Lakićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Paróczai verovert de bal door een tackle van achteren. Paróczai schiet op doel. Nenezić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Farinola speelt de bal door. Warzycha is nu in balbezit. Kladar schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kladar krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Wehner rent richting de bal. Wehner geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Goujon de bal onder controle te krijgen. Gralewski rent richting de bal. Gralewski draait met de bal, schiet en ... Nenezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Šibenik is nu in balbezit. Warzycha verovert de bal door een tackle van achteren. Warzycha geeft een lange en hoge pass. Gralewski kopt de bal weg. Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Goujon zal de hoekschop nemen. Gralewski heeft problemen om de bal te vangen. Gralewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Gralewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kurz. Gralewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mansuryan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gradkowski kopt de bal weg. Daar is Kurz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gralewski is nu in balbezit. Gralewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vučenović verovert de bal door een tackle van achteren. Vučenović geeft een lange en hoge pass. Gralewski is nu in balbezit. Gralewski schiet op doel. Nenezić probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svi-kao-jedan 43%, KOSTADINOVAC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Svi-kao-jedan - KOSTADINOVAC 0:0

47e minuut.
Kladar passt de bal met de wreef. Nahualhual is nu in balbezit. Goujon begaat een overtreding. Goujon krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Gralewski geeft een lange en hoge pass. Kurz probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Goujon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gralewski springt en kopt de bal. Nenezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Farinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinola geeft een lange en hoge pass. Paróczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Paróczai de bal. Paróczai schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. van Hanegem heeft problemen om de bal te vangen. Nenezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Mansuryan verovert de bal door een tackle van achteren. Mansuryan speelt de bal door. Kurz is nu in balbezit. Goujon verovert de bal door een tackle van achteren. Goujon schiet op doel. Nenezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Goujon is nu in balbezit. Goujon geeft een hoge lob. Gralewski rent richting de bal. Gralewski schiet op doel. Nenezić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - KOSTADINOVAC 1:0

80e minuut.
Daar is Mansuryan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mansuryan geeft een hoge lob. Gralewski rent richting de bal. Gralewski haalt uit met een fantastische trap. Nenezić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - KOSTADINOVAC 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svi-kao-jedan 44%, KOSTADINOVAC 56%.
Svi-kao-jedan - KOSTADINOVAC 2:0