Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provalija Bole United
novatrening1 Tactiek cat57
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
49.8 gemiddelde waardering 55.4
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
formidabel Verdedigen uitstekend


1e minuut.
Bajić passt de bal zonder na te denken. Damjanac is nu in balbezit. Zec onderschept slim de pass. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić draait met de bal, schiet en ... Vujević verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Damjanac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Božić. Damjanac raakt geblesseerd tijdens het duel. Damjanac met een snel genomen vrije trap. Božić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić draait met de bal, schiet en ... Vujević bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Fabri speelt de bal door. Daar is Gvozdenović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bulajić speelt de bal door. Terezín is nu in balbezit. Bánó verovert de bal door een tackle van achteren. Bánó draait met de bal, schiet en ... Zorović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Bole United 1:0

23e minuut.
Inworp. Bulajić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peres geeft een hoge lob. Bánó krijgt zijn hoofd ertegen. Zorović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Bole United 2:0

24e minuut.
Bilal rent richting de bal. Gvozdenović rent richting de bal. Gvozdenović probeert naar een medespeler te passen. Božić bereikt de bal nog maar net als eerste. Božić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Božić heeft problemen om de bal te vangen. Peres is nu in balbezit. Bajić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bajić krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Na een snelle pass probeert Pásztor de bal onder controle te krijgen. Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilal passt de bal met de wreef. Damjanac rent richting de bal. Damjanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Bole United 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provalija 47%, Bole United 53%.
Provalija - Bole United 2:1

50e minuut.
Klungelig pakt Janik de bal. Božić onderschept slim de pass. Božić met een sublieme pass. Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bajić met een sublieme pass. Badur is nu in balbezit. Badur speelt de bal door. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Fabri kopt de bal weg. Bajić rent richting de bal. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac draait met de bal, schiet en ... Vujević maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Provalija - Bole United 2:2

70e minuut.
Janik rent richting de bal. Janik met een sublieme pass. Badur is nu in balbezit. Badur geeft de bal voor. Bajić maakt een snoekduik en kopt de bal. Vujević kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Šarčević onderschept slim de pass. Šarčević geeft een lange en hoge pass. Gvozdenović rent richting de bal. Gvozdenović geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Božić speelt de bal door. Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić geeft een lange en hoge pass. Bánó krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Božić onderschept slim de pass. Božić geeft de bal voor. Gvozdenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gvozdenović geeft een hoge lob. Bulajić springt en kopt de bal. Zorović bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provalija 45%, Bole United 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Provalija - Bole United 2:2