Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bole United Provalija
cat57 Tactiek novatrening1
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.2 gemiddelde waardering 50.2
formidable Schieten good
very good Passen good
excellent Verdedigen formidable


2e minuut.
Damjanac kopt de bal weg. Bajić rent richting de bal. Zec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zec krijgt een gele kaart. Bajić raakt geblesseerd tijdens het duel. Damjanac komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić passt de bal met de wreef. Damjanac rent richting de bal. Damjanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Provalija 1:0

16e minuut.
Daar is Baltacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltacı passt de bal in één keer door. Pásztor rent richting de bal. Božić onderschept slim de pass. Božić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Tawesson is nu in balbezit. Tawesson passt de bal zonder na te denken. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Provalija 2:0

27e minuut.
Tawesson speelt de bal door. Badur is nu in balbezit. Badur passt de bal in één keer door. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 51%, Provalija 49%.
Bole United - Provalija 2:0

48e minuut.
Božić heeft problemen om de bal te vangen. Pásztor verovert de bal door een tackle van achteren. Pásztor geeft een hoge lob. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac schiet op doel. Vujević probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Badur is nu in balbezit. Badur geeft een lange en hoge pass. Daar is Fabri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac rent richting de bal. Damjanac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Damjanac is nu in balbezit. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Božić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bajić raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajić neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Provalija 3:0

77e minuut.
Błachnio geeft de bal voor. Bajić kopt de bal weg. Klungelig pakt Rakojević de bal. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Mai Trần speelt de bal door. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac speelt de bal door. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 44%, Provalija 56%.
Bole United - Provalija 3:0