Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bekanismo Bekans Omladinac
Bekan Tactiek stojke3
40% Balbezit 60%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
45.7 gemiddelde waardering 53.2
solide Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Aldeia Monjardim passt de bal zonder na te denken. Esses rent richting de bal. Esses met een sublieme pass. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Isailović passt de bal zonder na te denken. Esses is nu in balbezit. Esses met een sublieme pass. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić draait met de bal, schiet en ... Van Impe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Esses is nu in balbezit. Esses passt de bal zonder na te denken. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Omladinac 0:1

6e minuut.
Zyntek probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Van Walle de bal. Lalić onderschept slim de pass. Lalić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Van Impe trapt de bal weg. Isailović kopt de bal weg. Lalić rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Isailović kopt de bal weg. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić passt de bal in één keer door. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović draait met de bal, schiet en ... Van Impe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lalić de bal. Lalić schiet op doel. Laere probeert de bal aan de voet te houden. Van Impe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 66%, Omladinac 34%.
Bekanismo Bekans - Omladinac 0:1

48e minuut.
Na een snelle pass probeert Isailović de bal onder controle te krijgen. Osmanlija is nu in balbezit. Isailović verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić is nu in balbezit. Lalić draait met de bal, schiet en ... Van Impe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Palz speelt de bal door. Zyntek rent richting de bal. Florea begaat een overtreding. Zyntek raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

52e minuut.
Jorović verovert de bal door een tackle van achteren. Jorović geeft een hoge lob. Lalić rent richting de bal. Lalić haalt uit met een fantastische trap. Van Impe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Omladinac 0:2

55e minuut.
Palz is nu in balbezit. Lalić onderschept slim de pass. Isailović is nu in balbezit. Lalić is nu in balbezit. Lalić haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Daar is Aleksandrić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Aleksandrić passt de bal in één keer door. Tapaya is nu in balbezit. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Omladinac 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 69%, Omladinac 31%.
Bekanismo Bekans - Omladinac 1:2