Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omladinac Bekanismo Bekans
Stojke1 Tactiek Bekan
58% Balbezit 42%
38% Spel op eigen helft 62%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 7
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.5 gemiddelde waardering 46.9
formidable Schieten solid
solid Passen solid
very good Verdedigen good


1e minuut.
Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi met een sublieme pass. Roganović rent richting de bal. Roganović geeft een lange en hoge pass. Betancourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Bekanismo Bekans 1:0

5e minuut.
Karácsonyi rent richting de bal. Isailović rent richting de bal. Isailović passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Lalić de bal. Lalić schiet op doel. Van Impe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Jorović verovert de bal door een tackle van achteren. Jorović geeft een lange en hoge pass. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić onderschept slim de pass. Lalić haalt uit met een fantastische trap. Van Impe bokst de bal weg.

13e minuut.
Daar is Lalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmanlija is nu in balbezit. Lalić verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Bekanismo Bekans 2:0

21e minuut.
Esses probeert naar een medespeler te passen. Lalić rent richting de bal. Lalić heeft problemen om de bal te vangen. Lalić schiet op doel. Van Impe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Bekanismo Bekans 3:0

22e minuut.
Ariyadi passt de bal met de wreef. Betancourt rent richting de bal. Betancourt passt de bal zonder na te denken. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Esses geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Isailović krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Isailović haalt uit met een fantastische trap. Betancourt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Karácsonyi kopt de bal weg. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Płosczuk probeert de bal met de borst te controleren. Esses verovert de bal door een tackle van achteren. Esses probeert naar een medespeler te passen. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović haalt uit met een fantastische trap. Van Impe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omladinac 32%, Bekanismo Bekans 68%.
Omladinac - Bekanismo Bekans 3:0

46e minuut.
Peković komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Karácsonyi is nu in balbezit. Lalić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osmanlija. Osmanlija krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Isailović probeert naar een medespeler te passen. Lalić is nu in balbezit. Osmanlija begaat een overtreding. Lalić raakt geblesseerd tijdens het duel. Lalić komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Esses probeert naar een medespeler te passen. Isailović is nu in balbezit. Isailović speelt de bal door. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić draait met de bal, schiet en ... Van Impe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Karácsonyi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Osmanlija de bal onder controle te krijgen. Palz rent richting de bal. Lalić onderschept slim de pass. Lalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Bekanismo Bekans 4:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonin komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lalić speelt de bal door. Isailović is nu in balbezit. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... Van Impe probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Bonin geeft de bal voor. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş geeft de bal voor. Ariyadi geeft de bal voor. Teremi maakt een snoekduik en kopt de bal. Filisiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Van Impe probeert naar een medespeler te passen. Esses kopt de bal weg. Lalić rent richting de bal. Lalić haalt uit met een fantastische trap. Van Impe werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Bekanismo Bekans 5:0

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bandur komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Esses kopt de bal weg. Klungelig pakt Isailović de bal. Isailović passt de bal in één keer door. Lalić heeft problemen om de bal te vangen. Lalić draait met de bal, schiet en ... Van Impe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Lalić passt de bal zonder na te denken. Betancourt bereikt de bal nog maar net als eerste. Žarkov bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović onderschept slim de pass. Isailović haalt uit met een fantastische trap. Van Impe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Isailović met een sublieme pass. Esses rent richting de bal. Esses geeft een lange en hoge pass. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić haalt uit met een fantastische trap. Van Impe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Isailović rent richting de bal. Peković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Isailović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lalić legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Bekanismo Bekans 6:0

84e minuut.
Klungelig pakt Bandur de bal. Isailović is nu in balbezit. Bonin rent richting de bal. Isailović verovert de bal door een tackle van achteren. Isailović schiet op doel. Van Impe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Aldeia Monjardim geeft de bal voor. Isailović kopt de bal weg. Roganović heeft problemen om de bal te vangen. Lalić is nu in balbezit. Lalić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omladinac 44%, Bekanismo Bekans 56%.
Omladinac - Bekanismo Bekans 6:0