Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2021-12-12 19:37
  • Competitiewedstrijd: III Liga.10 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 23532
Fc Dj Milan (Mirijevo) Svi-kao-jedan
433 Tactiek novaaa
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 44.1
formidable Schieten solid
good Passen adequate
solid Verdedigen solid


7e minuut.
Kozić is nu in balbezit. Mansuryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kozić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Micciché zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kozić springt en kopt de bal. Gortat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
Vermes onderschept slim de pass. Vermes passt de bal in één keer door. Anciaux probeert naar een medespeler te passen. Sybis rent richting de bal. Sybis schiet op doel. Gortat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Vermes passt de bal in één keer door. Anciaux heeft problemen om de bal te vangen. Anciaux speelt de bal door. Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sybis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Páleníček rent richting de bal. Páleníček passt de bal met de wreef. Goujon met een sublieme pass. Gralewski rent richting de bal. Gralewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Sybis probeert naar een medespeler te passen. Konok rent richting de bal. Konok passt de bal in één keer door. Poljaković is nu in balbezit. Poljaković haalt uit met een fantastische trap. Gortat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Micciché geeft de bal voor. Inworp. Goujon met een snelle inworp. Gralewski rent richting de bal. Gralewski schiet op doel. Kurčubić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Lledó geeft een hoge lob. Inworp. Anciaux zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Poljaković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Poljaković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dj Milan (Mirijevo) 59%, Svi-kao-jedan 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Svi-kao-jedan 0:0

70e minuut.
Poljaković met de inworp. Klungelig pakt Micciché de bal. Micciché passt de bal in één keer door. Sybis rent richting de bal. Sybis schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Svi-kao-jedan 1:0

72e minuut.
Micciché onderschept slim de pass. Micciché passt de bal in één keer door. Anciaux bereikt de bal nog maar net als eerste. Anciaux geeft de bal voor. Kozić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Ludvigsson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Goujon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralewski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Goujon neemt de hoekschop. Dinç met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Svi-kao-jedan 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dj Milan (Mirijevo) 51%, Svi-kao-jedan 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Svi-kao-jedan 1:1