Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bole United Bekanismo Bekans
cat57 Tactiek Bekan1
60% Balbezit 40%
35% Spel op eigen helft 65%
26 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 47.4
formidable Schieten very good
very good Passen good
excellent Verdedigen adequate


4e minuut.
Castellón geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bandur met de inworp. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Peković onderschept slim de pass. Peković passt de bal met de wreef. Beştea is nu in balbezit. Aleksandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrić geeft een hoge lob. Zorović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Badur passt de bal in één keer door. Pásztor geeft de bal voor. Laere bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac onderschept slim de pass. Damjanac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Inworp. Aleksandrić met de inworp. Palz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palz geeft de bal voor. Zyntek krijgt zijn hoofd ertegen. Zorović bokst de bal weg.

28e minuut.
Janik geeft een lange en hoge pass. Daar is Laere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac rent richting de bal. Damjanac draait met de bal, schiet en ... Van Impe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Bekanismo Bekans 1:0

38e minuut.
Terezín geeft de bal voor. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel. Van Impe maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Laere onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Bekanismo Bekans 2:0

44e minuut.
Bilal speelt de bal door. Bajić is nu in balbezit. Daar is Damjanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac schiet op doel. Peković probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 34%, Bekanismo Bekans 66%.
Bole United - Bekanismo Bekans 2:0

48e minuut.
Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Peković legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Damjanac raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajić kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Van Impe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Bekanismo Bekans 3:0

52e minuut.
Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor speelt de bal door. Klungelig pakt Badur de bal. Badur geeft de bal voor. Damjanac krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Bekanismo Bekans 4:0

53e minuut.
Beştea verovert de bal door een tackle van achteren. Bandur is nu in balbezit. Bandur passt de bal zonder na te denken. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Zorović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Badur is nu in balbezit. Badur geeft een lange en hoge pass. Laere is nu in balbezit. Damjanac onderschept slim de pass. Damjanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Bekanismo Bekans 5:0

65e minuut.
Badur is nu in balbezit. Badur passt de bal in één keer door. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Van Impe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Bekanismo Bekans 6:0

75e minuut.
Bajić passt de bal zonder na te denken. Bilal rent richting de bal. Bilal met een sublieme pass. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bilal met de inworp. Klungelig pakt Pásztor de bal. Pásztor geeft een lange en hoge pass. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pásztor geeft een lange en hoge pass. Žarkov heeft problemen om de bal te vangen. Płosczuk is nu in balbezit. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić schiet op doel. Van Impe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bajić rent richting de bal. Bajić draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Laere geeft een hoge lob. Inworp. Badur met een snelle inworp. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bajić probeert naar een medespeler te passen. Badur is nu in balbezit. Badur geeft een lange en hoge pass. Damjanac rent richting de bal. Damjanac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 35%, Bekanismo Bekans 65%.
Bole United - Bekanismo Bekans 6:0