Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gracka CIstoca Svi-kao-jedan
odbra Tactiek novaaa
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
2 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
40.1 gemiddelde waardering 48
matig Schieten zeer goed
matig Passen redelijk
solide Verdedigen solide


6e minuut.
Goujon met een snelle inworp. Kremenović speelt de bal door. Bula rent richting de bal. Paróczai verovert de bal door een tackle van achteren. Paróczai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Šajatović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farinola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goujon geeft een hoge lob. Paróczai maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Farinola kopt de bal weg. Bakula heeft problemen om de bal te vangen. Skrzyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralewski onderschept slim de pass. Gralewski schiet op doel. Peristi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paróczai rent richting de bal. Paróczai schiet op doel. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Inworp. Goujon met de inworp. Farinola rent richting de bal. Farinola geeft een lange en hoge pass. Paróczai krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Vučenović geeft een lange en hoge pass. Farinola rent richting de bal. Farinola probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gralewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gralewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Svi-kao-jedan 0:1

28e minuut.
Klungelig pakt Barreto de bal. Barreto passt de bal met de wreef. Kuśmiecki is nu in balbezit. Kuśmiecki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Gracka CIstoca - Svi-kao-jedan 1:1

40e minuut.
Klungelig pakt Skrzyniecki de bal. Paróczai is nu in balbezit. Paróczai probeert naar een medespeler te passen. Gralewski is nu in balbezit. Gralewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Svi-kao-jedan 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gracka CIstoca 55%, Svi-kao-jedan 45%.
Gracka CIstoca - Svi-kao-jedan 1:2

46e minuut.
Kremenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Goujon verovert de bal door een tackle van achteren. Goujon probeert naar een medespeler te passen. Paróczai rent richting de bal. Paróczai schiet op doel. Peristi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

52e minuut.
Daar is Gralewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bakula is nu in balbezit. Goujon verovert de bal door een tackle van achteren. Goujon geeft de bal voor. Paróczai springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Carfora bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto onderschept slim de pass. Met opzet legt Jóelsson zijn tegenspeler op de grond. Jóelsson krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Warzycha onderschept slim de pass. Warzycha probeert naar een medespeler te passen. Farinola probeert naar een medespeler te passen. Gralewski is nu in balbezit. Gralewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Sisinni passt de bal in één keer door. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Lledó onderschept slim de pass. Kremenović verovert de bal door een tackle van achteren. Kremenović geeft een hoge lob. Matyasik bokst de bal weg.

69e minuut.
Vučenović geeft een lange en hoge pass. Kremenović heeft problemen om de bal te vangen. Mansuryan rent richting de bal. Barreto onderschept slim de pass. Barreto draait met de bal, schiet en ... Matyasik bokst de bal weg.

72e minuut.
Daar is Acerola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Acerola probeert naar een medespeler te passen. Goujon rent richting de bal. Goujon speelt de bal door. Paróczai rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Svi-kao-jedan 1:3

75e minuut.
Goujon speelt de bal door. Warzycha probeert naar een medespeler te passen. Paróczai is nu in balbezit. Paróczai draait met de bal, schiet en ... Peristi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Svi-kao-jedan 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gracka CIstoca 52%, Svi-kao-jedan 48%.
Gracka CIstoca - Svi-kao-jedan 1:4