Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svi-kao-jedan Bole United
novaaa Tactiek cat57
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 57
good Schieten formidable
adequate Passen solid
very good Verdedigen formidable


4e minuut.
Damjanac kopt de bal weg. Jóelsson heeft problemen om de bal te vangen. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel. Matyasik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Bole United 0:1

7e minuut.
Carfora heeft problemen om de bal te vangen. Bajić rent richting de bal. Carfora is nu in balbezit. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić schiet op doel. Matyasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Bole United 0:2

10e minuut.
Klungelig pakt Badur de bal. Badur geeft een hoge lob. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac draait met de bal, schiet en ... Matyasik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Bole United 0:3

13e minuut.
Bilal met een snelle inworp. Bajić rent richting de bal. Vučenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac onderschept slim de pass. Damjanac schiet op doel. Matyasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Vučenović geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilal met de inworp. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

28e minuut.
Lledó rent richting de bal. Bilal onderschept slim de pass. Bilal speelt de bal door. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić draait met de bal, schiet en ... Matyasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Tawesson verovert de bal door een tackle van achteren. Farinola onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pásztor. Pásztor krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Mansuryan onderschept slim de pass. Mansuryan geeft een lange en hoge pass. Beştea bereikt de bal nog maar net als eerste. Beştea geeft een hoge lob. Bajić kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Goujon geeft een hoge lob. Terezín bereikt de bal nog maar net als eerste. Paróczai onderschept slim de pass. Gralewski rent richting de bal. Gralewski draait met de bal, schiet en ... Mai Trần kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Inworp. Warzycha met de inworp. Tawesson onderschept slim de pass. Paróczai rent richting de bal. Paróczai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Bilal rent richting de bal. Bilal geeft een hoge lob. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svi-kao-jedan 54%, Bole United 46%.
Svi-kao-jedan - Bole United 0:3

49e minuut.
Bajić passt de bal in één keer door. Mansuryan verovert de bal door een tackle van achteren. Pásztor is nu in balbezit. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pásztor speelt de bal door. Badur heeft problemen om de bal te vangen. Badur geeft een hoge lob. Damjanac springt en kopt de bal. Matyasik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

53e minuut.
Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Badur is nu in balbezit. Badur met een sublieme pass. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. Matyasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Goujon probeert naar een medespeler te passen. Gralewski rent richting de bal. Pásztor maakt een afschuwelijke overtreding. Pásztor krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

74e minuut.
Bilal is nu in balbezit. Farinola verovert de bal door een tackle van achteren. Farinola probeert naar een medespeler te passen. Paróczai bereikt de bal nog maar net als eerste. Paróczai haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Bajić probeert de bal met de borst te controleren. Jóelsson is nu in balbezit. Bajić onderschept slim de pass. Bajić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Bole United 0:4

89e minuut.
Tawesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawesson passt de bal zonder na te denken. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel. Matyasik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Bole United 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svi-kao-jedan 58%, Bole United 42%.
Svi-kao-jedan - Bole United 0:5