Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bole United Svi-kao-jedan
cat57 Tactiek novaaa
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.8 gemiddelde waardering 47.4
formidabel Schieten zeer goed
solide Passen redelijk
formidabel Verdedigen zeer goed


20e minuut.
Warzycha passt de bal in één keer door. Castellón rent richting de bal. Castellón passt de bal in één keer door. Gralewski heeft problemen om de bal te vangen. Gralewski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Bilal rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warzycha met een snelle inworp. Paróczai rent richting de bal. Paróczai draait met de bal, schiet en ... Paal! Mai Trần kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castellón controleert de bal met de borst.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Warzycha geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Paróczai kopt de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Vučenović geeft de bal voor. Damjanac heeft problemen om de bal te vangen. Vučenović tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vučenović krijgt een gele kaart. Damjanac raakt geblesseerd tijdens het duel. Damjanac wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Svi-kao-jedan 1:0

28e minuut.
Na een snelle pass probeert Pásztor de bal onder controle te krijgen. Farinola bereikt de bal nog maar net als eerste. Farinola passt de bal in één keer door. Paróczai is nu in balbezit. Paróczai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Jóelsson verovert de bal door een tackle van achteren. Jóelsson speelt de bal door. Carfora rent richting de bal. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bajić rent richting de bal. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Svi-kao-jedan 2:0

36e minuut.
Farinola passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Paróczai de bal. Paróczai passt de bal zonder na te denken. Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Daar is Badur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badur passt de bal met de wreef. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. Matyasik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Svi-kao-jedan 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 48%, Svi-kao-jedan 52%.
Bole United - Svi-kao-jedan 3:0

46e minuut.
Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić passt de bal zonder na te denken. Badur rent richting de bal. Badur geeft een lange en hoge pass. Damjanac maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Klungelig pakt Jóelsson de bal. Damjanac rent richting de bal. Carfora begaat een overtreding. Damjanac raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Damjanac neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Matyasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Badur zal de hoekschop nemen. Damjanac heeft problemen om de bal te vangen. Damjanac draait met de bal, schiet en ... Matyasik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Svi-kao-jedan 4:0

59e minuut.
Damjanac probeert naar een medespeler te passen. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Goujon begaat een overtreding. Goujon krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Pásztor rent richting de bal. Pásztor passt de bal zonder na te denken. Badur is nu in balbezit. Badur geeft een hoge lob. Damjanac krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Błachnio geeft een lange en hoge pass. Bajić kopt de bal weg. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac draait met de bal, schiet en ... Matyasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Svi-kao-jedan 5:0

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilal met een snelle inworp. Pásztor is nu in balbezit. Pásztor geeft een lange en hoge pass. Bajić krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Pásztor passt de bal in één keer door. Badur is nu in balbezit. Badur passt de bal met de wreef. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel. Matyasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Svi-kao-jedan 6:0

81e minuut.
Damjanac kopt de bal weg. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Jóelsson onderschept slim de pass. Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanac schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vučenović heeft problemen om de bal te vangen. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac draait met de bal, schiet en ... Matyasik bokst de bal weg.

85e minuut.
Klungelig pakt Vučenović de bal. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur passt de bal in één keer door. Bajić rent richting de bal. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Matyasik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bajić rent richting de bal. Bajić geeft een lange en hoge pass. Damjanac rent richting de bal. Damjanac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 35%, Svi-kao-jedan 65%.
Bole United - Svi-kao-jedan 6:0