Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOSTADINOVAC Omladinac
433 DIAMOND Tactiek Stojke1
39% Balbezit 61%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
30.5 gemiddelde waardering 51.5
zwak Schieten uitstekend
matig Passen solide
zwak Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović verovert de bal door een tackle van achteren. Roganović passt de bal met de wreef. Orahovac is nu in balbezit. Orahovac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Lakićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović verovert de bal door een tackle van achteren. Gradkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Gradkowski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Gradkowski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

17e minuut.
van Hanegem geeft een hoge lob. Esses kopt de bal weg. Lalić rent richting de bal. Lalić heeft problemen om de bal te vangen. Lalić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Karácsonyi kopt de bal weg. Kurz rent richting de bal. Lalić verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić haalt uit met een fantastische trap. Nenezić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Omladinac 0:1

21e minuut.
Kurz rent richting de bal. Lalić verovert de bal door een tackle van achteren. Karácsonyi rent richting de bal. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Roganović is nu in balbezit. Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses passt de bal zonder na te denken. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lalić is nu in balbezit. Lalić passt de bal zonder na te denken. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lalić rent richting de bal. Lalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Omladinac 0:2

32e minuut.
Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurz geeft een lange en hoge pass. Kurz kan de bal niet met de borst controleren. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović schiet op doel. Nenezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Omladinac 0:3

34e minuut.
Daar is Vujinović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tapaya is nu in balbezit. Tapaya geeft een hoge lob. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi schiet op doel. Nenezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses geeft een lange en hoge pass. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi schiet op doel. Nenezić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Nenezić met een harde bal richting middenveld. Roganović kopt de bal weg. Klungelig pakt van Hanegem de bal. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Wehner de bal. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ... Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Hanegem kopt de bal weg. Roganović rent richting de bal. Roganović schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Kurz met een snelle inworp. Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie begaat een overtreding. Arsenie krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOSTADINOVAC 74%, Omladinac 26%.
KOSTADINOVAC - Omladinac 0:3

48e minuut.
Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac passt de bal zonder na te denken. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi schiet op doel. Nenezić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Omladinac 0:4

50e minuut.
Arsenie rent richting de bal. Esses onderschept slim de pass. Esses geeft een hoge lob. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Karácsonyi kopt de bal weg. Orahovac rent richting de bal. Orahovac speelt de bal door. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Omladinac 0:5

59e minuut.
Esses probeert naar een medespeler te passen. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş passt de bal zonder na te denken. Lalić is nu in balbezit. Lalić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Omladinac 0:6

63e minuut.
Daar is Lakićević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kurz is nu in balbezit. Lalić onderschept slim de pass. Lalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Omladinac 0:7

64e minuut.
Nahualhual rent richting de bal. Lalić onderschept slim de pass. Arsenie is nu in balbezit. Lalić onderschept slim de pass. Lalić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Karácsonyi passt de bal met de wreef. Roganović is nu in balbezit. Daar is Roganović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roganović haalt uit met een fantastische trap. Nenezić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Arsenie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalić is nu in balbezit. Lalić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Florea bereikt de bal nog maar net als eerste. Florea geeft een hoge lob. Lalić rent richting de bal. Lalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Omladinac 0:8

75e minuut.
Arsenie bereikt de bal nog maar net als eerste. Arsenie geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esses zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lalić geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Florea geeft een hoge lob. Esses is nu in balbezit. Esses passt de bal met de wreef. Lalić is nu in balbezit. Lalić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Na een snelle pass probeert Lalić de bal onder controle te krijgen. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić rent richting de bal. Lalić schiet op doel. Nenezić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Omladinac 0:9

84e minuut.
Lalić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vasković komt het veld opgelopen.

87e minuut.
van Hanegem geeft een lange en hoge pass. Esses is nu in balbezit. Esses probeert naar een medespeler te passen. Vasković is nu in balbezit. Vasković haalt uit met een fantastische trap. Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roganović rent richting de bal. Roganović haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Măcriş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Orahovac geeft de bal voor. Daar is Karácsonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vasković is nu in balbezit. Vasković schiet op doel. Nenezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Roganović is nu in balbezit. Roganović haalt uit met een fantastische trap. Nenezić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Omladinac 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOSTADINOVAC 67%, Omladinac 33%.
KOSTADINOVAC - Omladinac 0:10