Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omladinac KOSTADINOVAC
Stojke1 Tactiek 433 DIAMOND
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 1
49.9 gemiddelde waardering 30.2
excellent Schieten weak
very good Passen weak
solid Verdedigen weak


6e minuut.
Arsenie rent richting de bal. Arsenie speelt de bal door. Măcriş geeft een lange en hoge pass. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... Nenezić bokst de bal weg.

7e minuut.
Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Esses de bal. Esses probeert naar een medespeler te passen. Orahovac rent richting de bal. Orahovac passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - KOSTADINOVAC 1:0

10e minuut.
Klungelig pakt Šibenik de bal. Esses rent richting de bal. Lakićević begaat een overtreding. Lakićević krijgt een gele kaart. Esses is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Măcriş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Orahovac is nu in balbezit. Orahovac geeft een hoge lob. Roganović is nu in balbezit. Roganović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - KOSTADINOVAC 2:0

20e minuut.
Wehner rent richting de bal. Esses onderschept slim de pass. Esses probeert naar een medespeler te passen. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Tapaya verovert de bal door een tackle van achteren. Tapaya geeft de bal voor. Lalić rent richting de bal. Lalić schiet op doel. Nenezić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - KOSTADINOVAC 3:0

23e minuut.
Esses probeert naar een medespeler te passen. Orahovac is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wehner. Orahovac roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Orahovac kan niet meer verder spelen. Vasković komt het veld opgelopen. Esses met een snel genomen vrije trap. Karácsonyi kopt de bal weg. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ... Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Roganović is nu in balbezit. Roganović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - KOSTADINOVAC 4:0

31e minuut.
Vasković geeft een hoge lob. Daar is Gradkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić haalt uit met een fantastische trap. Nenezić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - KOSTADINOVAC 5:0

32e minuut.
Măcriş onderschept slim de pass. Măcriş geeft een hoge lob. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić haalt uit met een fantastische trap. Nenezić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - KOSTADINOVAC 6:0

38e minuut.
Gradkowski rent richting de bal. Măcriş onderschept slim de pass. Lalić is nu in balbezit. Lalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - KOSTADINOVAC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omladinac 27%, KOSTADINOVAC 73%.
Omladinac - KOSTADINOVAC 7:0

49e minuut.
Esses onderschept slim de pass. Esses passt de bal met de wreef. Roganović is nu in balbezit. Roganović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - KOSTADINOVAC 8:0

53e minuut.
Gradkowski kan de bal niet met de borst controleren. Roganović is nu in balbezit. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić haalt uit met een fantastische trap. Nenezić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - KOSTADINOVAC 9:0

63e minuut.
Vasković geeft de bal voor. Kladar heeft problemen om de bal te vangen. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović schiet op doel. Gradkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Esses passt de bal in één keer door. Măcriş geeft de bal voor. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić schiet op doel. Nenezić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - KOSTADINOVAC 10:0

67e minuut.
Esses met een sublieme pass. Vasković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasković geeft een hoge lob. Klungelig pakt Karácsonyi de bal. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi schiet op doel. Nenezić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - KOSTADINOVAC 11:0

72e minuut.
Gradkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Măcriş geeft een lange en hoge pass. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... Nenezić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Lalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalić probeert naar een medespeler te passen. Roganović rent richting de bal. Roganović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - KOSTADINOVAC 12:0

82e minuut.
Esses probeert naar een medespeler te passen. Măcriş bereikt de bal nog maar net als eerste. Măcriş geeft de bal voor. Lalić is nu in balbezit. Lalić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Roganović rent richting de bal. Roganović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - KOSTADINOVAC 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omladinac 36%, KOSTADINOVAC 64%.
Omladinac - KOSTADINOVAC 13:0