Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Provalija Fc Dj Milan (Mirijevo)
novatrening1 Tactiek 433
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
47.7 gemiddelde waardering 44.6
solide Schieten zeer goed
goed Passen redelijk
formidabel Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Bulajić met een sublieme pass. de Visser bereikt de bal nog maar net als eerste. de Visser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Sybis rent richting de bal. Zec verovert de bal door een tackle van achteren. Božić bereikt de bal nog maar net als eerste. de Visser rent richting de bal. de Visser draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Poljaković is nu in balbezit. Božić verovert de bal door een tackle van achteren. Božić geeft de bal voor. Gvozdenović rent richting de bal. de Visser bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Konok rent richting de bal. Fabri verovert de bal door een tackle van achteren. Fabri speelt de bal door. de Visser rent richting de bal. de Visser haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Bulajić speelt de bal door. Gvozdenović met een sublieme pass. de Visser is nu in balbezit. de Visser schiet op doel. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Vermes geeft een hoge lob. Sybis kopt de bal weg. Fabri geeft de bal voor. de Visser bereikt de bal nog maar net als eerste. de Visser draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Rakojević rent richting de bal. Sybis onderschept slim de pass. Sybis passt de bal in één keer door. Kozić rent richting de bal. Kozić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:1

43e minuut.
Gvozdenović onderschept slim de pass. Gvozdenović geeft een hoge lob. Bulajić speelt de bal door. de Visser is nu in balbezit. de Visser schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provalija 38%, Fc Dj Milan (Mirijevo) 62%.
Provalija - Fc Dj Milan (Mirijevo) 0:1

56e minuut.
Božić speelt de bal door. de Visser is nu in balbezit. Bulajić is nu in balbezit. Bulajić geeft de bal voor. Gvozdenović geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Anciaux is nu in balbezit. Peres onderschept slim de pass. Peres met een sublieme pass. de Visser is nu in balbezit. de Visser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gvozdenović neemt de hoekschop. de Visser krijgt zijn hoofd ertegen. Dinç onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Božić verovert de bal door een tackle van achteren. Božić met een sublieme pass. de Visser rent richting de bal. de Visser draait met de bal, schiet en ... Kurčubić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Provalija - Fc Dj Milan (Mirijevo) 1:1

90e minuut.
Poljaković rent richting de bal. Peres onderschept slim de pass. Peres speelt de bal door. de Visser rent richting de bal. de Visser haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provalija - Fc Dj Milan (Mirijevo) 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provalija 33%, Fc Dj Milan (Mirijevo) 67%.
Provalija - Fc Dj Milan (Mirijevo) 2:1