Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gracka CIstoca Bekanismo Bekans
odbra Tactiek Bekan
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
41.8 gemiddelde waardering 47.4
matig Schieten zeer goed
redelijk Passen solide
solide Verdedigen redelijk


6e minuut.
Palz speelt de bal door. Ariyadi rent richting de bal. Ariyadi speelt de bal door. Last rent richting de bal. Last haalt uit met een fantastische trap. Peristi bokst de bal weg.

11e minuut.
Laere probeert naar een medespeler te passen. Palz rent richting de bal. Palz speelt de bal door. Ariyadi met een sublieme pass. Zyntek rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Zyntek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teremi komt het veld opgelopen. Bandur neemt de hoekschop. Ariyadi is nu in balbezit. Ariyadi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bekanismo Bekans 0:1

14e minuut.
Bandur bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandur geeft een hoge lob. Klungelig pakt Skrzyniecki de bal. Ariyadi is nu in balbezit. Ariyadi schiet op doel. Peristi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bekanismo Bekans 0:2

15e minuut.
Palz speelt de bal door. Daar is Bandur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bandur geeft de bal voor. Teremi bereikt de bal nog maar net als eerste. Teremi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

30e minuut.
Palz neemt vlug de vrije trap. Teremi kopt de bal weg. Skrzyniecki is nu in balbezit. Teremi onderschept slim de pass. Teremi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bakula onderschept slim de pass. Bakula passt de bal zonder na te denken. Kremenović speelt de bal door. Barreto rent richting de bal. Barreto haalt uit met een fantastische trap. Van Impe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Palz verovert de bal door een tackle van achteren. Palz passt de bal met de wreef. Last is nu in balbezit. Last schiet op doel. Peristi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bekanismo Bekans 0:3

45e minuut.
Daar is Kuśmiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ariyadi is nu in balbezit. Barreto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barreto krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gracka CIstoca 53%, Bekanismo Bekans 47%.
Gracka CIstoca - Bekanismo Bekans 0:3

49e minuut.
Šajatović verovert de bal door een tackle van achteren. Šajatović speelt de bal door. Aleksandrić speelt de bal door. Last is nu in balbezit. Last schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Skrzyniecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Ariyadi verovert de bal door een tackle van achteren. Ariyadi met een sublieme pass. Last rent richting de bal. Last haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Bula raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

52e minuut.
Sisinni geeft een lange en hoge pass. Skrzyniecki kan de bal niet met de borst controleren. Ariyadi probeert naar een medespeler te passen. Teremi is nu in balbezit. Teremi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Last passt de bal met de wreef. Ariyadi rent richting de bal. Ariyadi passt de bal in één keer door. Teremi is nu in balbezit. Teremi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Skrzyniecki controleert de bal met de borst. Ariyadi is nu in balbezit. Ariyadi speelt de bal door. Teremi is nu in balbezit. Teremi draait met de bal, schiet en ... Peristi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

70e minuut.
Palz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palz geeft een hoge lob. Klungelig pakt Radman de bal. Teremi is nu in balbezit. Teremi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Bandur met een sublieme pass. Klungelig pakt Ariyadi de bal. Ariyadi passt de bal in één keer door. Last rent richting de bal. Last schiet op doel. Peristi bokst de bal weg. Teremi bereikt de bal nog maar net als eerste. Teremi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bekanismo Bekans 0:4

89e minuut.
Sisinni geeft de bal voor. Płosczuk rent richting de bal. Płosczuk geeft de bal voor. Daar is Teremi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teremi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gracka CIstoca 57%, Bekanismo Bekans 43%.
Gracka CIstoca - Bekanismo Bekans 0:4