Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bekanismo Bekans Gracka CIstoca
Bekan Tactiek odbra
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
18 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 40.9
very good Schieten adequate
solid Passen average
adequate Verdedigen solid


9e minuut.
Acerola passt de bal zonder na te denken. Kuśmiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmiecki geeft een hoge lob. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Barreto schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Sisinni geeft een hoge lob. Ariyadi probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zyntek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Last is nu in balbezit. Last haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Gracka CIstoca 1:0

21e minuut.
Aleksandrić probeert naar een medespeler te passen. Last probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel. Radman probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Gracka CIstoca 2:0

22e minuut.
Bula geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ariyadi met een snelle inworp. Osmanlija is nu in balbezit. Osmanlija haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Gracka CIstoca 3:0

24e minuut.
Osmanlija bereikt de bal nog maar net als eerste. Osmanlija probeert naar een medespeler te passen. Ariyadi geeft een lange en hoge pass. Aleksandrić is nu in balbezit. Aleksandrić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Gracka CIstoca 4:0

32e minuut.
Ariyadi is nu in balbezit. Ariyadi geeft een hoge lob. Last kopt de bal weg. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Doeltrap. Šajatović trapt de bal weg van het doel. Palz kopt de bal weg. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Gracka CIstoca 5:0

37e minuut.
Sisinni speelt de bal door. Skrzyniecki rent richting de bal. Last onderschept slim de pass. Palz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Palz rent richting de bal. Palz met een sublieme pass. Ariyadi probeert naar een medespeler te passen. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Gracka CIstoca 6:0

42e minuut.
Skrzyniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Osmanlija verovert de bal door een tackle van achteren. Zyntek met een sublieme pass. Last bereikt de bal nog maar net als eerste. Last schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 56%, Gracka CIstoca 44%.
Bekanismo Bekans - Gracka CIstoca 6:0

53e minuut.
Sisinni rent richting de bal. Barreto bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisinni speelt de bal door. Kuśmiecki is nu in balbezit. Kuśmiecki schiet op doel. Van Impe probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Van Impe met een sublieme pass. Last heeft problemen om de bal te vangen. Aleksandrić geeft een lange en hoge pass. Daar is Radman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Gracka CIstoca 7:0

61e minuut.
Laere probeert naar een medespeler te passen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek passt de bal zonder na te denken. Palz is nu in balbezit. Palz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Radman met een harde bal richting middenveld. Osmanlija kopt de bal weg. Klungelig pakt Ariyadi de bal. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Gracka CIstoca 8:0

67e minuut.
Skrzyniecki geeft een hoge lob. Płosczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Płosczuk probeert naar een medespeler te passen. Last bereikt de bal nog maar net als eerste. Last haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Palz verovert de bal door een tackle van achteren. Palz met een sublieme pass. Zyntek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zyntek draait met de bal, schiet en ... Radman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Płosczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Płosczuk geeft de bal voor. Ariyadi kopt de bal weg. Zyntek rent richting de bal. Zyntek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - Gracka CIstoca 9:0

85e minuut.
Aleksandrić geeft de bal voor. Palz bereikt de bal nog maar net als eerste. Palz passt de bal zonder na te denken. Daar is Zyntek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zyntek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Acerola geeft de bal voor. Barreto is nu in balbezit. Palz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Palz krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 47%, Gracka CIstoca 53%.
Bekanismo Bekans - Gracka CIstoca 9:0