Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Svi-kao-jedan Omladinac
novaaa Tactiek 5-3-2
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 26
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 0
47.6 gemiddelde waardering 53.4
solid Schieten formidable
average Passen good
very good Verdedigen very good


6e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Warzycha met de inworp. Lalić rent richting de bal. Lalić haalt uit met een fantastische trap. Carfora probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Matyasik bokst de bal weg.

8e minuut.
Orahovac passt de bal in één keer door. Lalić is nu in balbezit. Isailović rent richting de bal. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Jóelsson controleert de bal met de borst. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jóelsson. Lalić raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Isailović neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Omladinac 0:1

9e minuut.
Warzycha passt de bal in één keer door. Mansuryan met een sublieme pass. Roganović probeert de bal aan de voet te houden. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lledó is nu in balbezit. Lalić verovert de bal door een tackle van achteren. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lalić probeert naar een medespeler te passen. Esses rent richting de bal. Esses passt de bal zonder na te denken. Isailović rent richting de bal. Isailović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Roganović is nu in balbezit. Lledó verovert de bal door een tackle van achteren. Isailović maakt een afschuwelijke overtreding. Isailović is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

32e minuut.
Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansuryan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roganović is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Esses zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lalić springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Omladinac 0:2

36e minuut.
Aldeia Monjardim bereikt de bal nog maar net als eerste. Gralewski onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Goujon geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gralewski maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić passt de bal met de wreef. Roganović rent richting de bal. Roganović draait met de bal, schiet en ... Matyasik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svi-kao-jedan 63%, Omladinac 37%.
Svi-kao-jedan - Omladinac 0:2

48e minuut.
Orahovac passt de bal in één keer door. Lalić is nu in balbezit. Lalić geeft de bal voor. Daar is Roganović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roganović schiet op doel. Matyasik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Esses geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Lalić probeert de bal met de borst te controleren. Lalić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Florea probeert naar een medespeler te passen. Orahovac probeert naar een medespeler te passen. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić draait met de bal, schiet en ... Matyasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Omladinac 0:3

53e minuut.
Mansuryan is nu in balbezit. Esses onderschept slim de pass. Esses passt de bal zonder na te denken. Roganović rent richting de bal. Roganović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ... Matyasik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Omladinac 0:4

54e minuut.
Orahovac passt de bal zonder na te denken. Lalić is nu in balbezit. Jóelsson rent richting de bal. Lalić verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić draait met de bal, schiet en ... Matyasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Lalić is nu in balbezit. Lalić geeft een lange en hoge pass. Roganović rent richting de bal. Orahovac rent richting de bal. Orahovac schiet op doel. Matyasik bokst de bal weg. Esses met een sublieme pass. Klungelig pakt Roganović de bal. Roganović draait met de bal, schiet en ... Matyasik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Svi-kao-jedan - Omladinac 0:5

62e minuut.
Esses rent richting de bal. Esses met een sublieme pass. Orahovac speelt de bal door. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Orahovac is nu in balbezit. Orahovac speelt de bal door. Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses geeft een lange en hoge pass. Lalić maakt een snoekduik en kopt de bal. Matyasik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vučenović rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gralewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Aldeia Monjardim verovert de bal door een tackle van achteren. Aldeia Monjardim probeert naar een medespeler te passen. Roganović bereikt de bal nog maar net als eerste. Roganović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Orahovac rent richting de bal. Orahovac passt de bal in één keer door. Daar is Jóelsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalić is nu in balbezit. Lalić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Svi-kao-jedan 78%, Omladinac 22%.
Svi-kao-jedan - Omladinac 0:5