Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bole United KOSTADINOVAC
cat57 Tactiek 433 DIAMOND
63% Balbezit 37%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
54.8 gemiddelde waardering 31.7
formidable Schieten weak
solid Passen average
excellent Verdedigen average


3e minuut.
Kurz geeft een hoge lob. Inworp. Badur met een snelle inworp. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Bajić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Badur de bal. Badur passt de bal met de wreef. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Janik heeft problemen om de bal te vangen. Tawesson rent richting de bal. Tawesson passt de bal in één keer door. Bilal geeft de bal voor. Badur springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Bilal geeft een lange en hoge pass. Daar is Badur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajić rent richting de bal. Bajić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - KOSTADINOVAC 1:0

21e minuut.
Tawesson rent richting de bal. Tawesson passt de bal zonder na te denken. Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilal geeft een hoge lob. Damjanac springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Bajić passt de bal zonder na te denken. Badur is nu in balbezit. Badur geeft een lange en hoge pass. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Kladar probeert de bal met de borst te controleren. Kladar passt de bal in één keer door. Daar is Nađ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

31e minuut.
Badur geeft de bal voor. Damjanac kopt de bal weg. Arsenie is nu in balbezit. Bajić onderschept slim de pass. Bajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - KOSTADINOVAC 2:0

37e minuut.
Badur rent richting de bal. Badur geeft een hoge lob. Daar is Nađ, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 33%, KOSTADINOVAC 67%.
Bole United - KOSTADINOVAC 2:0

47e minuut.
van Hanegem geeft de bal voor. Inworp. Badur met een snelle inworp. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Beştea geeft een hoge lob. Nađ kopt de bal weg. van Hanegem probeert de bal aan de voet te houden. Badur rent richting de bal. Badur schiet op doel. Nenezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Bilal verovert de bal door een tackle van achteren. Bilal geeft de bal voor. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - KOSTADINOVAC 3:0

64e minuut.
Wehner kopt de bal weg. Kladar probeert de bal aan de voet te houden. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac draait met de bal, schiet en ... Nenezić bokst de bal weg.

65e minuut.
Šibenik is nu in balbezit. Janik bereikt de bal nog maar net als eerste. Šibenik begaat een overtreding. Šibenik krijgt een gele kaart. Janik is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Damjanac met een snel genomen vrije trap. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - KOSTADINOVAC 4:0

81e minuut.
Bajić geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kurz de bal. Damjanac onderschept slim de pass. Damjanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - KOSTADINOVAC 5:0

86e minuut.
Bilal heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bilal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Bilal is nu in balbezit. Bilal probeert naar een medespeler te passen. Bajić rent richting de bal. Bajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - KOSTADINOVAC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 33%, KOSTADINOVAC 67%.
Bole United - KOSTADINOVAC 6:0