Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOSTADINOVAC Bole United
433 DIAMOND Tactiek cat57
40% Balbezit 60%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 42
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
30 gemiddelde waardering 50.5
weak Schieten outstanding
weak Passen very good
weak Verdedigen excellent


2e minuut.
Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Badur de bal. Badur probeert naar een medespeler te passen. Damjanac rent richting de bal. Damjanac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Nenezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel. Kurz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Badur geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Damjanac maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:1

6e minuut.
van Hanegem is nu in balbezit. van Hanegem passt de bal met de wreef. Kurz heeft problemen om de bal te vangen. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac draait met de bal, schiet en ... Nenezić bokst de bal weg.

9e minuut.
van Hanegem is nu in balbezit. Badur verovert de bal door een tackle van achteren. Badur probeert naar een medespeler te passen. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Błachnio geeft de bal voor. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanac schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Janik is nu in balbezit. Janik geeft een lange en hoge pass. Daar is Kurz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac rent richting de bal. Damjanac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Badur verovert de bal door een tackle van achteren. Badur passt de bal met de wreef. Bajić heeft problemen om de bal te vangen. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Nenezić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:2

23e minuut.
Gradkowski is nu in balbezit. Badur verovert de bal door een tackle van achteren. Badur passt de bal zonder na te denken. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
van Hanegem geeft een hoge lob. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor passt de bal zonder na te denken. Bilal heeft problemen om de bal te vangen. Bilal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Bilal met een snelle inworp. Kladar rent richting de bal. Bajić begaat een overtreding. Kladar raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Kladar kan niet meer verder spelen. Šaula komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hanegem begaat een overtreding. Damjanac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Damjanac zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bajić maakt een snoekduik en kopt de bal. Nenezić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:3

28e minuut.
Bilal is nu in balbezit. Šibenik begaat een overtreding. Bilal is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Damjanac met een snel genomen vrije trap. Badur kopt de bal weg. Bajić rent richting de bal. Bajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:4

36e minuut.
Daar is Wehner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tawesson rent richting de bal. Tawesson geeft de bal voor. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić draait met de bal, schiet en ... Nenezić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:5

42e minuut.
Wehner is nu in balbezit. Badur onderschept slim de pass. Badur probeert naar een medespeler te passen. Bajić rent richting de bal. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. van Hanegem bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac onderschept slim de pass. Damjanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:6

43e minuut.
Vujinović met een sublieme pass. Šaula heeft problemen om de bal te vangen. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. Nenezić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOSTADINOVAC 69%, Bole United 31%.
KOSTADINOVAC - Bole United 0:7

50e minuut.
Pásztor rent richting de bal. Pásztor passt de bal in één keer door. Bilal is nu in balbezit. Bilal geeft een lange en hoge pass. Damjanac maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

55e minuut.
Damjanac draait met de bal, schiet en ... Nenezić speelt de bal door. Pásztor kopt de bal weg. Bajić rent richting de bal. Bajić draait met de bal, schiet en ... Nenezić bokst de bal weg. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:8

59e minuut.
Bilal probeert naar een medespeler te passen. Lakićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić draait met de bal, schiet en ... Nenezić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Inworp. Bilal met de inworp. Arsenie rent richting de bal. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Šaula bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor verovert de bal door een tackle van achteren. Pásztor speelt de bal door. Bajić is nu in balbezit. Bajić draait met de bal, schiet en ... Nenezić bokst de bal weg. Bajić geeft de bal voor. Daar is Wehner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. Nenezić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:9

66e minuut.
Daar is Bilal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilal geeft de bal voor. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić draait met de bal, schiet en ... Kurz probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. Nenezić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:10

71e minuut.
Bilal geeft een hoge lob. Gradkowski heeft problemen om de bal te vangen. Bajić rent richting de bal. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Nenezić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:11

71e minuut.
Šaula met een sublieme pass. Bilal rent richting de bal. Bilal geeft de bal voor. Bajić is nu in balbezit. Bajić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tawesson onderschept slim de pass. Tawesson geeft een hoge lob. Damjanac is nu in balbezit. Bajić is nu in balbezit. Bajić draait met de bal, schiet en ... Nenezić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bilal neemt de hoekschop. Bajić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:12

82e minuut.
Gradkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. van Hanegem probeert naar een medespeler te passen. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:13

83e minuut.
Šaula passt de bal in één keer door. Bilal is nu in balbezit. Bilal probeert naar een medespeler te passen. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:14

90e minuut.
Bilal rent richting de bal. Bilal passt de bal in één keer door. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac schiet op doel. Nenezić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Bole United 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOSTADINOVAC 78%, Bole United 22%.
KOSTADINOVAC - Bole United 0:15