Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bekanismo Bekans KOSTADINOVAC
Bekan Tactiek 433 DIAMOND
48% Balbezit 52%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
47 gemiddelde waardering 31.4
zeer goed Schieten zwak
solide Passen matig
goed Verdedigen zwak


4e minuut.
Kladar speelt de bal door. Palz rent richting de bal. Kurz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kurz krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Aleksandrić geeft een hoge lob. van Hanegem kopt de bal weg. Kladar heeft problemen om de bal te vangen. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - KOSTADINOVAC 1:0

8e minuut.
Aleksandrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Aleksandrić passt de bal in één keer door. Palz is nu in balbezit. Palz haalt uit met een fantastische trap. Nenezić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Kladar speelt de bal door. Daar is Šibenik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Šibenik speelt de bal door. Vujinović rent richting de bal. Vujinović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Ariyadi probeert naar een medespeler te passen. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenezić rent richting de bal. Palz onderschept slim de pass. Palz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - KOSTADINOVAC 2:0

18e minuut.
Ariyadi bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hanegem tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ariyadi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Palz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Aleksandrić heeft problemen om de bal te vangen. Aleksandrić schiet op doel. Nenezić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Wehner heeft problemen om de bal te vangen. Arsenie is nu in balbezit. Arsenie met een sublieme pass. Nahualhual is nu in balbezit. Nahualhual haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Šibenik is nu in balbezit. Šibenik haalt uit met een fantastische trap. Płosczuk verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nahualhual neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ariyadi onderschept slim de pass. Ariyadi geeft een lange en hoge pass. Osmanlija rent richting de bal. Zyntek is nu in balbezit. Zyntek haalt uit met een fantastische trap. Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bekanismo Bekans - KOSTADINOVAC 3:0

33e minuut.
Aleksandrić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Teremi rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Lakićević. Lakićević krijgt een gele kaart. Teremi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Teremi kan niet meer verder spelen. Last komt het veld opgelopen.

37e minuut.
Aleksandrić met een snelle inworp. Klungelig pakt Osmanlija de bal. Arsenie begaat een overtreding. Arsenie krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Palz verovert de bal door een tackle van achteren. Palz geeft een hoge lob. Aleksandrić kopt de bal weg. Last heeft problemen om de bal te vangen. Last schiet op doel. Nenezić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 49%, KOSTADINOVAC 51%.
Bekanismo Bekans - KOSTADINOVAC 3:0

67e minuut.
Daar is Płosczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Płosczuk geeft een hoge lob. Ariyadi kopt de bal weg. Palz rent richting de bal. Palz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bekanismo Bekans 50%, KOSTADINOVAC 50%.
Bekanismo Bekans - KOSTADINOVAC 3:0