Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bole United Fc Dj Milan (Mirijevo)
cat57 Tactiek 433
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
47 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.5 gemiddelde waardering 43.9
outstanding Schieten excellent
solid Passen good
formidable Verdedigen good


3e minuut.
Janik verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić rent richting de bal. Bajić passt de bal met de wreef. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac schiet op doel. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Bajić kopt de bal weg. Daar is Damjanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić draait met de bal, schiet en ... Kurčubić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 1:0

7e minuut.
Micciché speelt de bal door. Pásztor geeft een lange en hoge pass. Damjanac rent richting de bal. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Damjanac geeft een lange en hoge pass. Bajić rent richting de bal. Micciché begaat een overtreding. Bajić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Damjanac neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Pásztor passt de bal zonder na te denken. Daar is Badur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badur speelt de bal door. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tawesson met een sublieme pass. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 2:0

25e minuut.
Bajić probeert naar een medespeler te passen. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinç begaat een overtreding. Dinç krijgt een gele kaart. Damjanac is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Damjanac wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić met een sublieme pass. Damjanac rent richting de bal. Damjanac heeft problemen om de bal te vangen. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 3:0

27e minuut.
Kozić probeert naar een medespeler te passen. Poljaković heeft problemen om de bal te vangen. Bajić rent richting de bal. Bajić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Micciché rent richting de bal. Bajić onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Badur geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bajić maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dinç verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Pásztor speelt de bal door. Bajić is nu in balbezit. Bajić heeft problemen om de bal te vangen. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 4:0

35e minuut.
Kozić bereikt de bal nog maar net als eerste. Castellón bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozić verovert de bal door een tackle van achteren. Kozić schiet op doel. Mai Trần werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 4:1

37e minuut.
Micciché speelt de bal door. Anciaux rent richting de bal. Anciaux geeft een hoge lob. Kozić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 4:2

39e minuut.
Pásztor probeert naar een medespeler te passen. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac speelt de bal door. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić draait met de bal, schiet en ... Kurčubić bokst de bal weg.

41e minuut.
Tawesson rent richting de bal. Tawesson met een sublieme pass. Damjanac rent richting de bal. Damjanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 5:2

43e minuut.
Bajić kan de bal niet met de borst controleren. Damjanac is nu in balbezit. Bajić rent richting de bal. Damjanac rent richting de bal. Damjanac schiet op doel. Kurčubić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor passt de bal zonder na te denken. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 37%, Fc Dj Milan (Mirijevo) 63%.
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 6:2

46e minuut.
Kozić speelt de bal door. Klungelig pakt Poljaković de bal. Poljaković passt de bal in één keer door. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

47e minuut.
Sybis speelt de bal door. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 7:2

48e minuut.
Bajić rent richting de bal. Bajić speelt de bal door. Damjanac rent richting de bal. Damjanac draait met de bal, schiet en ... Kurčubić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Anciaux is nu in balbezit. Tawesson onderschept slim de pass. Tawesson probeert naar een medespeler te passen. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

53e minuut.
Bajić speelt de bal door. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinç legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Damjanac raakt geblesseerd tijdens het duel. Bajić zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 8:2

54e minuut.
Klungelig pakt Poljaković de bal. Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Micciché is nu in balbezit. Damjanac onderschept slim de pass. Damjanac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Pásztor kopt de bal weg. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Dinç is nu in balbezit. Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanac draait met de bal, schiet en ... Kurčubić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 9:2

57e minuut.
Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić passt de bal zonder na te denken. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac schiet op doel. Kurčubić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sybis bereikt de bal nog maar net als eerste. Janik onderschept slim de pass. Janik passt de bal zonder na te denken. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel. Kurčubić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Damjanac rent richting de bal. Damjanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 10:2

61e minuut.
Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić speelt de bal door. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Dinç passt de bal in één keer door. Pásztor rent richting de bal. Pásztor met een sublieme pass. Bajić is nu in balbezit. Bajić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Bajić rent richting de bal. Bajić speelt de bal door. Damjanac rent richting de bal. Damjanac schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 11:2

65e minuut.
Sybis rent richting de bal. Sybis passt de bal in één keer door. Damjanac rent richting de bal. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kurčubić trapt de bal weg. Pásztor rent richting de bal. Pásztor geeft de bal voor. Damjanac rent richting de bal. Damjanac schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Badur zal de hoekschop nemen. Bajić springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Kurčubić met een harde bal richting middenveld. Tawesson kopt de bal weg. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel. Kurčubić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 12:2

69e minuut.
Pásztor onderschept slim de pass. Pásztor passt de bal in één keer door. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Dinç geeft de bal voor. Janik bereikt de bal nog maar net als eerste. Janik geeft een hoge lob. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 13:2

73e minuut.
Kozić probeert naar een medespeler te passen. Daar is Sybis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Bajić rent richting de bal. Bajić probeert naar een medespeler te passen. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 14:2

79e minuut.
Castellón geeft een hoge lob. Damjanac is nu in balbezit. Bajić rent richting de bal. Bajić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 15:2

81e minuut.
Badur is nu in balbezit. Badur passt de bal in één keer door. Micciché bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kurčubić met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Tawesson de bal. Tawesson met een sublieme pass. Daar is Bajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Badur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tawesson met een sublieme pass. Bajić rent richting de bal. Bajić schiet op doel. Kurčubić bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 16:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 20%, Fc Dj Milan (Mirijevo) 80%.
Bole United - Fc Dj Milan (Mirijevo) 16:2