Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omladinac Gracka CIstoca
Stojke1 Tactiek odbra
53% Balbezit 47%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 40.4
excellent Schieten average
solid Passen adequate
solid Verdedigen solid


2e minuut.
Jorović geeft een lange en hoge pass. Lalić rent richting de bal. Lalić met een sublieme pass. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 1:0

7e minuut.
Acerola is nu in balbezit. Esses onderschept slim de pass. Esses passt de bal met de wreef. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... Paal!

8e minuut.
Inworp. Orahovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lalić geeft de bal voor. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 2:0

10e minuut.
Isailović speelt de bal door. Karácsonyi rent richting de bal. Skrzyniecki legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karácsonyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Karácsonyi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 3:0

13e minuut.
Jorović kopt de bal weg. Daar is Măcriş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Măcriş probeert naar een medespeler te passen. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 4:0

16e minuut.
Isailović probeert naar een medespeler te passen. Jorović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jorović speelt de bal door. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Isailović is nu in balbezit. Isailović met een sublieme pass. Orahovac probeert naar een medespeler te passen. Lalić rent richting de bal. Lalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 5:0

21e minuut.
Bakula geeft de bal voor. Inworp. Orahovac met de inworp. Lalić is nu in balbezit. Lalić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Skrzyniecki geeft de bal voor. Tapaya rent richting de bal. Tapaya geeft de bal voor. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 6:0

25e minuut.
Sisinni bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisinni geeft een hoge lob. Jorović kopt de bal weg. Lalić is nu in balbezit. Lalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 7:0

25e minuut.
Bula speelt de bal door. Skrzyniecki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kremenović de bal. Lalić is nu in balbezit. Lalić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Karácsonyi onderschept slim de pass. Radman speelt de bal door. Acerola speelt de bal door. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 8:0

29e minuut.
Šajatović geeft de bal voor. Inworp. Esses met een snelle inworp. Isailović is nu in balbezit. Isailović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 9:0

31e minuut.
Orahovac passt de bal in één keer door. Esses rent richting de bal. Esses probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Karácsonyi de bal. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Karácsonyi met een sublieme pass. Šajatović verovert de bal door een tackle van achteren. Orahovac met een sublieme pass. Lalić is nu in balbezit. Lalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 10:0

34e minuut.
Kuśmiecki heeft problemen om de bal te vangen. Kuśmiecki passt de bal in één keer door. Sisinni bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić onderschept slim de pass. Lalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 11:0

37e minuut.
Lalić is nu in balbezit. Lalić speelt de bal door. Orahovac geeft de bal voor. Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses schiet op doel. De bal raakt de paal.

37e minuut.
Lalić schiet op doel. Šajatović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Orahovac met een sublieme pass. Klungelig pakt Lalić de bal. Lalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 12:0

38e minuut.
Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac passt de bal zonder na te denken. Skrzyniecki heeft problemen om de bal te vangen. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 13:0

43e minuut.
Acerola is nu in balbezit. Esses verovert de bal door een tackle van achteren. Esses speelt de bal door. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 14:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omladinac 22%, Gracka CIstoca 78%.
Omladinac - Gracka CIstoca 14:0

48e minuut.
Sisinni kan de bal niet met de borst controleren. Isailović verovert de bal door een tackle van achteren. Isailović passt de bal zonder na te denken. Lalić is nu in balbezit. Lalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 15:0

49e minuut.
Aldeia Monjardim rent richting de bal. Aldeia Monjardim geeft de bal voor. Karácsonyi kopt de bal weg. Lalić is nu in balbezit. Lalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 16:0

52e minuut.
Kremenović is nu in balbezit. Kremenović speelt de bal door. Bakula speelt de bal door. Sisinni met een sublieme pass. Kuśmiecki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 16:1

54e minuut.
Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses probeert naar een medespeler te passen. Karácsonyi rent richting de bal. Esses is nu in balbezit. Esses haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Šajatović trapt de bal weg. Klungelig pakt Isailović de bal. Isailović passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Karácsonyi de bal. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 17:1

59e minuut.
Isailović met een sublieme pass. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Bula tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bula krijgt een gele kaart. Karácsonyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Isailović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Lalić de bal. Lalić haalt uit met een fantastische trap. Šajatović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 18:1

63e minuut.
Florea is nu in balbezit. Florea geeft de bal voor. Bakula probeert de bal aan de voet te houden. Lalić rent richting de bal. Lalić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Radman trapt de bal weg van het doel. Isailović kopt de bal weg. Daar is Skrzyniecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 19:1

66e minuut.
Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac geeft een lange en hoge pass. Sisinni controleert de bal met de borst. Isailović is nu in balbezit. Isailović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Skrzyniecki rent richting de bal. Karácsonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Karácsonyi met een sublieme pass. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 20:1

68e minuut.
Kuśmiecki heeft problemen om de bal te vangen. Kuśmiecki passt de bal met de wreef. Bula probeert naar een medespeler te passen. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Bula is nu in balbezit. Bula geeft de bal voor. Orahovac kopt de bal weg. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 21:1

72e minuut.
Isailović rent richting de bal. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Šajatović verovert de bal door een tackle van achteren. Isailović is nu in balbezit. Isailović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 22:1

74e minuut.
Orahovac passt de bal in één keer door. Daar is Lalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalić passt de bal in één keer door. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 23:1

78e minuut.
Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac met een sublieme pass. Karácsonyi rent richting de bal. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 24:1

79e minuut.
Orahovac zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Isailović is nu in balbezit. Isailović passt de bal zonder na te denken. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 25:1

81e minuut.
Bula geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Esses met een snelle inworp. Daar is Isailović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isailović schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Lalić rent richting de bal. Lalić passt de bal in één keer door. Esses probeert naar een medespeler te passen. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Bakula trapt de bal weg van het doel. Kremenović kopt de bal weg. Tapaya rent richting de bal. Barreto verovert de bal door een tackle van achteren. Barreto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Bakula met de inworp. Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses passt de bal met de wreef. Daar is Lalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Gracka CIstoca 26:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omladinac 20%, Gracka CIstoca 80%.
Omladinac - Gracka CIstoca 26:1