Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KOSTADINOVAC Provalija
433 DIAMOND Tactiek novatrening1
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
1 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
30.8 gemiddelde waardering 47.8
zwak Schieten solide
matig Passen redelijk
zwak Verdedigen uitstekend


26e minuut.
de Visser rent richting de bal. de Visser passt de bal met de wreef. Peres rent richting de bal. Peres schiet op doel. Nenezić werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Provalija 0:1

30e minuut.
Bulajić rent richting de bal. Wehner schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bulajić is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rakojević met een snel genomen vrije trap. de Visser maakt een snoekduik en kopt de bal. Nenezić probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
de Visser is nu in balbezit. de Visser passt de bal met de wreef. Kurz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wehner heeft problemen om de bal te vangen. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Provalija 0:2

34e minuut.
Bulat raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bjegović komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Klungelig pakt Bulajić de bal. Bulajić probeert naar een medespeler te passen. Peres is nu in balbezit. Peres geeft een hoge lob. de Visser springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Baltacı passt de bal in één keer door. Daar is Bulajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bulajić passt de bal zonder na te denken. Rakojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakojević geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bjegović verovert de bal door een tackle van achteren. Bjegović geeft de bal voor. Rakojević is nu in balbezit. Rakojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Provalija 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOSTADINOVAC 46%, Provalija 54%.
KOSTADINOVAC - Provalija 0:3

50e minuut.
Kurz met een snelle inworp. Rakojević rent richting de bal. Rakojević geeft een lange en hoge pass. de Visser rent richting de bal. de Visser haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gradkowski heeft problemen om de bal te vangen. Peres bereikt de bal nog maar net als eerste. Peres haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Wehner heeft problemen om de bal te vangen. Bulajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić probeert naar een medespeler te passen. Peres heeft problemen om de bal te vangen. Peres haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Fabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fabri geeft de bal voor. Kurz is nu in balbezit. Peres verovert de bal door een tackle van achteren. Peres draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Klungelig pakt Rakojević de bal. Rakojević passt de bal in één keer door. de Visser bereikt de bal nog maar net als eerste. de Visser haalt uit met een fantastische trap. Nenezić maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Provalija 0:4

78e minuut.
Rakojević onderschept slim de pass. Rakojević geeft een hoge lob. Kurz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bulajić onderschept slim de pass. Bulajić schiet op doel. Nenezić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. de Visser rent richting de bal. de Visser haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
KOSTADINOVAC - Provalija 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KOSTADINOVAC 57%, Provalija 43%.
KOSTADINOVAC - Provalija 0:5