Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Omladinac Fc Dj Milan (Mirijevo)
Stojke1 Tactiek 433
56% Balbezit 44%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
53.3 gemiddelde waardering 45.6
very good Schieten very good
solid Passen good
very good Verdedigen excellent


7e minuut.
Kurčubić speelt de bal door. Klungelig pakt Orahovac de bal. Met opzet legt Anciaux zijn tegenspeler op de grond. Anciaux krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses passt de bal met de wreef. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Fc Dj Milan (Mirijevo) 1:0

21e minuut.
Lalić kopt de bal weg. Daar is Dinç, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Esses rent richting de bal. Esses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Fc Dj Milan (Mirijevo) 2:0

29e minuut.
Lalić passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Karácsonyi de bal. Esses speelt de bal door. Isailović rent richting de bal. Isailović geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Orahovac passt de bal in één keer door. Lalić is nu in balbezit. Lalić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Esses de bal. Esses draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac passt de bal zonder na te denken. Dinç is nu in balbezit. Lalić onderschept slim de pass. Lalić geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Kurčubić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omladinac 31%, Fc Dj Milan (Mirijevo) 69%.
Omladinac - Fc Dj Milan (Mirijevo) 2:0

60e minuut.
Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludvigsson verovert de bal door een tackle van achteren. Esses met een sublieme pass. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Măcriş met een snelle inworp. Orahovac probeert naar een medespeler te passen. Lalić is nu in balbezit. Lalić geeft een lange en hoge pass. Karácsonyi springt en kopt de bal. Kurčubić bokst de bal weg.

74e minuut.
Tapaya met een snelle inworp. Orahovac bereikt de bal nog maar net als eerste. Orahovac met een sublieme pass. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Isailović rent richting de bal. Isailović passt de bal zonder na te denken. Esses rent richting de bal. Esses schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Omladinac - Fc Dj Milan (Mirijevo) 3:0

88e minuut.
Esses bereikt de bal nog maar net als eerste. Esses passt de bal met de wreef. Ludvigsson verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Omladinac 28%, Fc Dj Milan (Mirijevo) 72%.
Omladinac - Fc Dj Milan (Mirijevo) 3:0