Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-23 19:42
  • Competitiewedstrijd: III Liga.10 [del]
  • Stadion: San Siro
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 29000
Fc Dj Milan (Mirijevo) Omladinac
433 Tactiek Stojke1
38% Balbezit 62%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 38
3 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 52
very good Schieten excellent
good Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Măcriş is nu in balbezit. Măcriş met een sublieme pass. Lalić rent richting de bal. Lalić schiet op doel. Kurčubić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Omladinac 0:1

4e minuut.
Esses speelt de bal door. Isailović rent richting de bal. Karácsonyi is nu in balbezit. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović draait met de bal, schiet en ... Kurčubić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lalić rent richting de bal. Lalić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Omladinac 0:2

9e minuut.
Karácsonyi heeft problemen om de bal te vangen. Isailović is nu in balbezit. Ludvigsson legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ludvigsson krijgt een gele kaart. Isailović is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Isailović neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Omladinac 0:3

15e minuut.
Ludvigsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović onderschept slim de pass. Lalić rent richting de bal. Lalić schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Omladinac 0:4

16e minuut.
Esses probeert naar een medespeler te passen. Lalić rent richting de bal. Lalić passt de bal met de wreef. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Omladinac 0:5

17e minuut.
Kozić is nu in balbezit. Lalić verovert de bal door een tackle van achteren. Lalić passt de bal zonder na te denken. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Esses passt de bal zonder na te denken. Karácsonyi rent richting de bal. Isailović rent richting de bal. Isailović schiet op doel. Dinç probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal! Kurčubić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Jorović speelt de bal door. Orahovac met een sublieme pass. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Karácsonyi de bal. Karácsonyi draait met de bal, schiet en ... Kurčubić bokst de bal weg.

42e minuut.
Esses rent richting de bal. Karácsonyi rent richting de bal. Xanəliyev begaat een overtreding. Xanəliyev krijgt een gele kaart. Karácsonyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isailović komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Kurčubić trapt de bal weg van het doel. Orahovac kopt de bal weg. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Omladinac 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dj Milan (Mirijevo) 81%, Omladinac 19%.
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Omladinac 0:6

54e minuut.
Lalić rent richting de bal. Lalić passt de bal in één keer door. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović rent richting de bal. Isailović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Tapaya is nu in balbezit. Tapaya passt de bal met de wreef. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić schiet op doel. Kurčubić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Omladinac 0:7

60e minuut.
Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić passt de bal in één keer door. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović bereikt de bal nog maar net als eerste. Isailović draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Orahovac met een sublieme pass. Karácsonyi is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ludvigsson. Ludvigsson krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Karácsonyi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Isailović zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Lalić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lalić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Orahovac geeft een lange en hoge pass. Esses kopt de bal weg. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Omladinac 0:8

71e minuut.
Lalić is nu in balbezit. Lalić passt de bal in één keer door. Karácsonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Omladinac 0:9

79e minuut.
Esses speelt de bal door. Karácsonyi rent richting de bal. Lalić rent richting de bal. Lalić schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dinç de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Esses zal de hoekschop nemen. Lalić met een sublieme pass. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap. Kurčubić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Omladinac 0:10

82e minuut.
Orahovac is nu in balbezit. Orahovac geeft de bal voor. Esses is nu in balbezit. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Lalić passt de bal met de wreef. Karácsonyi rent richting de bal. Karácsonyi passt de bal zonder na te denken. Lalić rent richting de bal. Lalić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Kurčubić met een harde bal richting middenveld. Daar is Jorović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isailović kopt de bal weg. Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić schiet op doel. Kurčubić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Karácsonyi is nu in balbezit. Karácsonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Omladinac 0:11

88e minuut.
Lalić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lalić met een sublieme pass. Daar is Isailović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Isailović draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Dj Milan (Mirijevo) 82%, Omladinac 18%.
Fc Dj Milan (Mirijevo) - Omladinac 0:11