Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bole United Gracka CIstoca
cat57 Tactiek odbra
61% Balbezit 39%
27% Spel op eigen helft 73%
40 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.6 gemiddelde waardering 38.4
uitmuntend Schieten matig
zeer goed Passen matig
uitstekend Verdedigen goed


3e minuut.
Skrzyniecki geeft de bal voor. Inworp. Bilal met een snelle inworp. Bajić rent richting de bal. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Pásztor probeert naar een medespeler te passen. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Badur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Badur geeft de bal voor. Damjanac krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Peristi met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Sisinni de bal. Bajić met een sublieme pass. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Tawesson is nu in balbezit. Tawesson passt de bal in één keer door. Damjanac is nu in balbezit. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Błachnio probeert naar een medespeler te passen. Pásztor bereikt de bal nog maar net als eerste. Pásztor passt de bal zonder na te denken. Bajić rent richting de bal. Bajić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Šajatović verovert de bal door een tackle van achteren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Bilal geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Damjanac springt en kopt de bal. Peristi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Gracka CIstoca 1:0

18e minuut.
Bajić is nu in balbezit. Bajić speelt de bal door. Radman heeft problemen om de bal te vangen. Damjanac rent richting de bal. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. Paal!

21e minuut.
Kremenović verovert de bal door een tackle van achteren. Kremenović geeft een hoge lob. Pásztor probeert naar een medespeler te passen. Bajić is nu in balbezit. Bajić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Radman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajić rent richting de bal. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Peristi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Peristi met een sublieme pass. Tawesson kopt de bal weg. Bakula bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac onderschept slim de pass. Damjanac draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

26e minuut.
Tawesson met een sublieme pass. Acerola is nu in balbezit. Pásztor rent richting de bal. Sisinni verovert de bal door een tackle van achteren. Sisinni geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Beştea geeft een hoge lob. Bilal is nu in balbezit. Bilal speelt de bal door. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Błachnio speelt de bal door. Bajić is nu in balbezit. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Radman de bal onder controle te krijgen. Peristi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Damjanac is nu in balbezit. Bajić rent richting de bal. Damjanac rent richting de bal. Bajić rent richting de bal. Bajić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Damjanac passt de bal in één keer door. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur probeert naar een medespeler te passen. Damjanac rent richting de bal. Damjanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Gracka CIstoca 2:0

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Badur geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Skrzyniecki de bal. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Gracka CIstoca 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 30%, Gracka CIstoca 70%.
Bole United - Gracka CIstoca 3:0

46e minuut.
Bajić speelt de bal door. Badur rent richting de bal. Badur passt de bal zonder na te denken. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel. Peristi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

49e minuut.
Badur passt de bal zonder na te denken. Bajić rent richting de bal. Bajić geeft de bal voor. Tawesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawesson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bajić met een sublieme pass. Badur rent richting de bal. Badur met een sublieme pass. Daar is Damjanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

54e minuut.
Kremenović rent richting de bal. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić probeert naar een medespeler te passen. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Badur geeft een hoge lob. Šajatović rent richting de bal. Damjanac onderschept slim de pass. Damjanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Gracka CIstoca 4:0

58e minuut.
Šajatović onderschept slim de pass. Šajatović passt de bal met de wreef. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Peristi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Gracka CIstoca 5:0

60e minuut.
Daar is Bilal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bilal probeert naar een medespeler te passen. Radman is nu in balbezit. Bajić onderschept slim de pass. Bajić schiet op doel. Peristi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Badur probeert naar een medespeler te passen. Bajić is nu in balbezit. Bajić speelt de bal door. Klungelig pakt Damjanac de bal. Damjanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Gracka CIstoca 6:0

68e minuut.
Tawesson rent richting de bal. Tawesson passt de bal zonder na te denken. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac schiet op doel. Peristi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bole United - Gracka CIstoca 7:0

72e minuut.
Damjanac rent richting de bal. Damjanac schiet op doel. Bajić probeert de bal met de borst te controleren. Bajić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Pásztor passt de bal zonder na te denken. Bilal rent richting de bal. Bilal met een sublieme pass. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Radman geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bilal zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bajić is nu in balbezit. Bajić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Radman kopt de bal weg. Badur bereikt de bal nog maar net als eerste. Badur probeert naar een medespeler te passen. Damjanac rent richting de bal. Damjanac draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bole United 25%, Gracka CIstoca 75%.
Bole United - Gracka CIstoca 7:0