Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gracka CIstoca Bole United
odbra Tactiek cat57
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
1 Doelpogingen 41
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.2 gemiddelde waardering 52.9
matig Schieten uitmuntend
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen uitstekend


8e minuut.
Błachnio passt de bal zonder na te denken. Bajić rent richting de bal. Bajić passt de bal in één keer door. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Pásztor geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bula zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Acerola geeft een lange en hoge pass. Barreto maakt een snoekduik en kopt de bal. Mai Trần kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Damjanac geeft de bal voor. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Radman zijn tegenspeler op de grond. Radman krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Bilal is nu in balbezit. Bilal geeft een hoge lob. Damjanac kopt de bal weg. Klungelig pakt Bajić de bal. Bajić draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Bakula met een sublieme pass. Pásztor speelt de bal door. Bajić is nu in balbezit. Bajić haalt uit met een fantastische trap. Peristi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:1

18e minuut.
Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barreto. Bajić raakt geblesseerd tijdens het duel. Damjanac zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Badur kopt de bal weg. Bajić rent richting de bal. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:2

23e minuut.
Pásztor passt de bal in één keer door. Badur rent richting de bal. Badur passt de bal met de wreef. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Sisinni is nu in balbezit. Bajić verovert de bal door een tackle van achteren. Bajić draait met de bal, schiet en ... Šajatović probeert de bal aan de voet te houden. Peristi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:3

32e minuut.
Bajić passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bilal de bal. Bula is nu in balbezit. Bilal onderschept slim de pass. Bilal geeft een lange en hoge pass. Peristi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Radman heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Tawesson kopt de bal weg. Bajić is nu in balbezit. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac haalt uit met een fantastische trap. Peristi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:4

37e minuut.
Bajić is nu in balbezit. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Radman bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanac draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Damjanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Damjanac schiet op doel. Peristi probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Peristi niet meer kan verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gracka CIstoca 71%, Bole United 29%.
Gracka CIstoca - Bole United 0:4

47e minuut.
Tawesson geeft een hoge lob. Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilal probeert naar een medespeler te passen. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:5

49e minuut.
Damjanac passt de bal zonder na te denken. Bajić rent richting de bal. Šajatović verovert de bal door een tackle van achteren. Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:6

53e minuut.
Tawesson passt de bal met de wreef. Skrzyniecki rent richting de bal. Bakula met een sublieme pass. Badur rent richting de bal. Badur schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:7

56e minuut.
Kremenović rent richting de bal. Bilal verovert de bal door een tackle van achteren. Bilal passt de bal zonder na te denken. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Radman trapt de bal weg. Pásztor kopt de bal weg. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:8

59e minuut.
Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić met een sublieme pass. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac schiet op doel. Radman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:9

64e minuut.
Badur met een sublieme pass. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Šajatović is nu in balbezit. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:10

68e minuut.
Pásztor geeft de bal voor. Badur kopt de bal weg. Damjanac heeft problemen om de bal te vangen. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:11

70e minuut.
Błachnio is nu in balbezit. Błachnio passt de bal met de wreef. Pásztor probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Damjanac de bal. Damjanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:12

72e minuut.
Tawesson passt de bal in één keer door. Daar is Bajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajić passt de bal met de wreef. Damjanac rent richting de bal. Damjanac draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Pásztor probeert naar een medespeler te passen. Bilal geeft een lange en hoge pass. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac rent richting de bal. Damjanac draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

76e minuut.
Šajatović geeft een hoge lob. Sisinni bereikt de bal nog maar net als eerste. Tawesson verovert de bal door een tackle van achteren. Damjanac is nu in balbezit. Damjanac schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:13

78e minuut.
Tawesson probeert naar een medespeler te passen. Badur met een sublieme pass. Bajić rent richting de bal. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:14

79e minuut.
Badur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tawesson bereikt de bal nog maar net als eerste. Sisinni speelt de bal door. Damjanac bereikt de bal nog maar net als eerste. Damjanac haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kuśmiecki rent richting de bal. Beştea rent richting de bal. Kuśmiecki begaat een overtreding. Beştea moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Beştea kan niet meer verder spelen. Janik komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Daar is Damjanac, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bajić rent richting de bal. Bajić draait met de bal, schiet en ... Damjanac is nu in balbezit. Damjanac haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:15

85e minuut.
Bula probeert naar een medespeler te passen. Bilal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bilal geeft een lange en hoge pass. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:16

88e minuut.
Janik speelt de bal door. Błachnio geeft de bal voor. Damjanac kopt de bal weg. Bajić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bajić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Bajić passt de bal met de wreef. Šajatović rent richting de bal. Šajatović passt de bal in één keer door. Bajić is nu in balbezit. Bajić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gracka CIstoca - Bole United 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gracka CIstoca 67%, Bole United 33%.
Gracka CIstoca - Bole United 0:17