Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dabrovi ALEKSINAC
343 Tactiek Normal
42% Balbezit 58%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
13.2 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Kiković bereikt de bal nog maar net als eerste. Crkvenjakov verovert de bal door een tackle van achteren. Crkvenjakov geeft een hoge lob. Gligić rent richting de bal. Gligić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Marković geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kostić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Turudić is nu in balbezit. Turudić geeft een hoge lob. Ljuboja probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Ninković geeft een hoge lob. Inworp. Egić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ðukanović is nu in balbezit. Ðukanović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrovi - ALEKSINAC 1:0

13e minuut.
Inworp. Avramović met de inworp. Kiković speelt de bal door. Ðukanović rent richting de bal. Ðukanović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Stolica rent richting de bal. Kostić begaat een overtreding. Stolica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stolica met een snel genomen vrije trap. Božinovski heeft problemen om de bal te vangen. Ðukanović rent richting de bal. Ðukanović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Kuzman is nu in balbezit. Gobeljić rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Janjušević. Janjušević krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Egić speelt de bal door. Radmilović probeert naar een medespeler te passen. Kostić rent richting de bal. Ðukanović onderschept slim de pass. Ðukanović haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Stolica verovert de bal door een tackle van achteren. Stolica probeert naar een medespeler te passen. Kiković is nu in balbezit. Kiković passt de bal met de wreef. Damjanac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrovi - ALEKSINAC 2:0

39e minuut.
Egić passt de bal in één keer door. Stamenković rent richting de bal. Janjušević onderschept slim de pass. Janjušević heeft problemen om de bal te vangen. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. Ljuboja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Crkvenjakov rent richting de bal. Kostić rent richting de bal. Kostić probeert naar een medespeler te passen. Gligić is nu in balbezit. Gligić draait met de bal, schiet en ... Ljuboja verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ðurašković de bal. Gligić rent richting de bal. Gligić haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrovi 40%, ALEKSINAC 60%.
Dabrovi - ALEKSINAC 2:0

63e minuut.
Crkvenjakov verovert de bal door een tackle van achteren. Božinovski bereikt de bal nog maar net als eerste. Crkvenjakov maakt een afschuwelijke overtreding. Crkvenjakov krijgt een gele kaart. Božinovski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuzman zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Božinovski rent richting de bal. Božinovski draait met de bal, schiet en ... Damjanac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrovi - ALEKSINAC 3:0

83e minuut.
Janjušević bereikt de bal nog maar net als eerste. Gligić is nu in balbezit. Janjušević is nu in balbezit. Gligić is nu in balbezit. Gligić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kostić heeft problemen om de bal te vangen. Janjušević rent richting de bal. Kuzman is nu in balbezit. Janjušević verovert de bal door een tackle van achteren. Janjušević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dabrovi - ALEKSINAC 3:1

87e minuut.
Crkvenjakov geeft de bal voor. Turudić is nu in balbezit. Turudić met een sublieme pass. Janjušević is nu in balbezit. Janjušević haalt uit met een fantastische trap. Ljuboja kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dabrovi 70%, ALEKSINAC 30%.
Dabrovi - ALEKSINAC 3:1