Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Budale Reunited Vozdovac UTD
523 Tactiek w-o
39% Balbezit 61%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 50
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 53.2
poor Schieten excellent
unsatisfactory Passen outstanding
poor Verdedigen solid


4e minuut.
Bellocq is nu in balbezit. Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski speelt de bal door. Ranković is nu in balbezit. Ranković draait met de bal, schiet en ... Jolović bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Inworp. Küloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cilenti geeft een hoge lob. Baštýř springt en kopt de bal. Jolović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Küloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski passt de bal met de wreef. Baštýř rent richting de bal. Baštýř schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jolović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ranković is nu in balbezit. Ranković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:1

12e minuut.
Lamperski speelt de bal door. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Mungurov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković onderschept slim de pass. Ranković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Pilecki geeft de bal voor. Anđelkić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř verovert de bal door een tackle van achteren. Baštýř heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř haalt uit met een fantastische trap. Jolović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:2

16e minuut.
Küloğlu passt de bal in één keer door. Warda is nu in balbezit. Warda speelt de bal door. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Küloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Küloğlu met een sublieme pass. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Županski rent richting de bal. Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski passt de bal zonder na te denken. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Lamperski is nu in balbezit. Ranković is nu in balbezit. Lamperski rent richting de bal. Lamperski geeft een hoge lob. Baštýř springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Ranković passt de bal in één keer door. Warda probeert naar een medespeler te passen. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:3

24e minuut.
Küloğlu geeft de bal voor. Baštýř kopt de bal weg. Klungelig pakt Bellocq de bal. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:4

25e minuut.
Lamperski speelt de bal door. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti speelt de bal door. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř schiet op doel. Jolović bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:5

27e minuut.
Baštýř is nu in balbezit. Daar is Ranković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamperski met een sublieme pass. Klungelig pakt Baštýř de bal. Baštýř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:6

30e minuut.
Ranković haalt uit met een fantastische trap. Jolović speelt de bal door. Warda kopt de bal weg. Baštýř heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Baštýř passt de bal met de wreef. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellocq onderschept slim de pass. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Warda kopt de bal weg. Daar is Ranković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski passt de bal in één keer door. Ranković rent richting de bal. Ranković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Vukas is nu in balbezit. Baštýř onderschept slim de pass. Baštýř schiet op doel. Bellocq probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jolović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:7

40e minuut.
Krasić speelt de bal door. Klungelig pakt Mărăşescu de bal. Cilenti onderschept slim de pass. Cilenti draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Pilecki met een sublieme pass. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski met een sublieme pass. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Warda passt de bal met de wreef. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř passt de bal in één keer door. Ranković rent richting de bal. Ranković schiet op doel. Jolović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Budale Reunited 93%, Vozdovac UTD 7%.
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:7

46e minuut.
Baštýř rent richting de bal. Lamperski is nu in balbezit. Baštýř rent richting de bal. Lamperski rent richting de bal. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:8

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Jolović trapt de bal weg van het doel. Küloğlu kopt de bal weg. Baštýř heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Klungelig pakt Bellocq de bal. Baštýř is nu in balbezit. Ranković rent richting de bal. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski haalt uit met een fantastische trap. Jolović bokst de bal weg. Warda geeft een hoge lob. Ranković is nu in balbezit. Ranković draait met de bal, schiet en ... Jolović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:9

53e minuut.
Cilenti rent richting de bal. Cilenti geeft een hoge lob. Daar is Bellocq, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamperski rent richting de bal. Lamperski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:10

57e minuut.
Mărăşescu is nu in balbezit. Cilenti verovert de bal door een tackle van achteren. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Baštýř heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski passt de bal zonder na te denken. Daar is Ranković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:11

64e minuut.
Lamperski kopt de bal weg. Anđelkić controleert de bal met de borst. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:12

65e minuut.
Krasić speelt de bal door. Županski is nu in balbezit. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Mungurov geeft een hoge lob. Pilecki rent richting de bal. Pilecki geeft de bal voor. Warda is nu in balbezit. Warda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Lamperski passt de bal zonder na te denken. Cilenti is nu in balbezit. Baštýř rent richting de bal. Baštýř schiet op doel. Jolović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:13

73e minuut.
Warda rent richting de bal. Warda passt de bal met de wreef. Cilenti met een sublieme pass. Baštýř rent richting de bal. Baštýř haalt uit met een fantastische trap. Jolović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Warda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:14

75e minuut.
Inworp. Barnes komt het veld opgelopen. Küloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Warda speelt de bal door. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:15

76e minuut.
Küloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski speelt de bal door. Cilenti met een sublieme pass. Ranković rent richting de bal. Ranković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:16

79e minuut.
Küloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Küloğlu passt de bal zonder na te denken. Warda rent richting de bal. Warda geeft de bal voor. Baštýř kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:17

82e minuut.
Lamperski is nu in balbezit. Ranković rent richting de bal. Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnes geeft een hoge lob. Ranković probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jolović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Barnes is nu in balbezit. Lamperski onderschept slim de pass. Lamperski speelt de bal door. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Budale Reunited 87%, Vozdovac UTD 13%.
FK Budale Reunited - Vozdovac UTD 0:17