Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mihajlo JovanM JMFC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
4 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Rašović probeert de bal met de borst te controleren. Šakota verovert de bal door een tackle van achteren. Šakota passt de bal met de wreef. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Budimcević geeft een lange en hoge pass. Inworp. Panajotović met een snelle inworp. Tašković is nu in balbezit. Tašković schiet op doel. Luburić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Ðuranović raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anastasijević komt het veld opgelopen. Milojković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šakota rent richting de bal. Šakota schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Tašković heeft problemen om de bal te vangen. Anastasijević is nu in balbezit. Tašković begaat een overtreding. Tašković krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Rašović is nu in balbezit. Šakota onderschept slim de pass. Šakota probeert naar een medespeler te passen. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihajlo 69%, JovanM JMFC 31%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mihajlo - JovanM JMFC 0:0

49e minuut.
Kolar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolar geeft de bal voor. Zabunović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Trivuncić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivuncić haalt uit met een fantastische trap. Luburić bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Luburić niet meer kan verder spelen. Žeželj komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kolar is nu in balbezit. Milojković maakt een afschuwelijke overtreding. Kolar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kolar zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Trivuncić bereikt de bal nog maar net als eerste. Trivuncić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - JovanM JMFC 1:0

66e minuut.
Daar is Šakota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vujačić is nu in balbezit. Vujačić geeft een hoge lob. Nikačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikačević geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihajlo 64%, JovanM JMFC 36%.
mihajlo - JovanM JMFC 1:0