Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK Torina Vrdnik gostilje
Normal Tactiek dobra
48% Balbezit 52%
56% Spel op eigen helft 44%
10 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 16.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Drašković geeft een lange en hoge pass. Bjelić probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Uskoković de bal. Higl bereikt de bal nog maar net als eerste. Higl haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - gostilje 1:0

18e minuut.
Balašević bereikt de bal nog maar net als eerste. Krivokapić onderschept slim de pass. Krivokapić probeert naar een medespeler te passen. Higl is nu in balbezit. Higl schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Bjelić geeft de bal voor. Dobnar kopt de bal weg. Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Janićević verovert de bal door een tackle van achteren. Janićević schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Janićević bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadović onderschept slim de pass. Janićević maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Janićević moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Janićević schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

42e minuut.
Reljin geeft een lange en hoge pass. Bjelić rent richting de bal. Higl tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Higl krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Torina Vrdnik 52%, gostilje 48%.
FK Torina Vrdnik - gostilje 1:0

57e minuut.
Uskoković verovert de bal door een tackle van achteren. Uskoković probeert naar een medespeler te passen. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobnar is nu in balbezit. Dobnar schiet op doel. Banović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Torina Vrdnik - gostilje 1:1

71e minuut.
Inworp. Roginek met de inworp. Uskoković rent richting de bal. Higl verovert de bal door een tackle van achteren. Higl draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - gostilje 2:1

74e minuut.
Mehmedović geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Roginek met een snelle inworp. Prokić is nu in balbezit. Prokić geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Horvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK Torina Vrdnik - gostilje 2:2

78e minuut.
Belović geeft een hoge lob. Reljin bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nenadović geeft de bal voor. Belović verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
FK Torina Vrdnik - gostilje 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK Torina Vrdnik 59%, gostilje 41%.
FK Torina Vrdnik - gostilje 2:3