Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JovanM JMFC Vozdovac UTD
Normal Tactiek w-o
40% Balbezit 60%
91% Spel op eigen helft 9%
0 Doelpogingen 64
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 52.9
zwak Schieten zeer goed
slecht Passen uitmuntend
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Milojković met een snelle inworp. Ðuranović is nu in balbezit. Lamperski begaat een overtreding. Lamperski krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Zabunović rent richting de bal. Zabunović geeft een hoge lob. Inworp. Cilenti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baštýř geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Mandić heeft problemen om de bal te vangen. Lamperski onderschept slim de pass. Lamperski geeft de bal voor. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř schiet op doel. Žeželj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Warda speelt de bal door. Küloğlu speelt de bal door. Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:1

14e minuut.
Grujin heeft problemen om de bal te vangen. Budimcević bereikt de bal nog maar net als eerste. Budimcević passt de bal in één keer door. Baštýř rent richting de bal. Baštýř haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Warda met een sublieme pass. Ranković is nu in balbezit. Mandić begaat een overtreding. Ranković raakt geblesseerd tijdens het duel. Küloğlu komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Baštýř onderschept slim de pass. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Ranković rent richting de bal. Ranković schiet op doel. Žeželj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:2

20e minuut.
Warda probeert naar een medespeler te passen. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković passt de bal in één keer door. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř schiet op doel. Paal! Žeželj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:3

25e minuut.
Budimcević bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baštýř de bal. Baštýř draait met de bal, schiet en ... Žeželj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Cilenti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ranković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:4

26e minuut.
Cilenti passt de bal zonder na te denken. Lamperski rent richting de bal. Baštýř rent richting de bal. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:5

29e minuut.
Daar is Zabunović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř speelt de bal door. Lamperski geeft de bal voor. Ranković maakt een snoekduik en kopt de bal. Žeželj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:6

31e minuut.
Lamperski met een sublieme pass. Cilenti speelt de bal door. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:7

31e minuut.
Küloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cilenti geeft een lange en hoge pass. Baštýř springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Budimcević de bal onder controle te krijgen. Žeželj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:8

34e minuut.
Ranković met een sublieme pass. Warda rent richting de bal. Warda passt de bal met de wreef. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:9

36e minuut.
Cilenti geeft een lange en hoge pass. Grujin kopt de bal weg. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř haalt uit met een fantastische trap. Budimcević probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:10

38e minuut.
Küloğlu passt de bal in één keer door. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski passt de bal met de wreef. Baštýř rent richting de bal. Baštýř schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Warda is nu in balbezit. Warda speelt de bal door. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baštýř de bal. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:11

40e minuut.
Warda met een sublieme pass. Ranković rent richting de bal. Ranković passt de bal zonder na te denken. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:12

41e minuut.
Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda met een sublieme pass. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Baštýř rent richting de bal. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:13

43e minuut.
Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda geeft een lange en hoge pass. Lamperski kopt de bal weg. Baštýř rent richting de bal. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JovanM JMFC 89%, Vozdovac UTD 11%.
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:14

47e minuut.
Klungelig pakt Ðuranović de bal. Küloğlu rent richting de bal. Küloğlu passt de bal zonder na te denken. Ranković heeft problemen om de bal te vangen. Ranković draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

49e minuut.
Baštýř geeft een lange en hoge pass. Zabunović probeert de bal aan de voet te houden. Cilenti geeft de bal voor. Daar is Ranković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:15

50e minuut.
Küloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Küloğlu passt de bal in één keer door. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti geeft de bal voor. Ranković maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu geeft de bal voor. Lamperski kopt de bal weg. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:16

52e minuut.
Vujačić met een sublieme pass. Inworp. Warda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Žeželj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ranković is nu in balbezit. Ranković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:17

53e minuut.
Vujačić verovert de bal door een tackle van achteren. Vujačić probeert naar een medespeler te passen. Mandić is nu in balbezit. Baštýř onderschept slim de pass. Baštýř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:18

55e minuut.
Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković passt de bal in één keer door. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

57e minuut.
Ðuranović rent richting de bal. Baštýř verovert de bal door een tackle van achteren. Ranković rent richting de bal. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski draait met de bal, schiet en ... Žeželj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Warda rent richting de bal. Warda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:19

59e minuut.
Küloğlu is nu in balbezit. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti speelt de bal door. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu passt de bal zonder na te denken. Ranković heeft problemen om de bal te vangen. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:20

62e minuut.
Mandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandić passt de bal in één keer door. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Warda met een sublieme pass. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti geeft de bal voor. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:21

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Budimcević de bal onder controle te krijgen. Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu passt de bal in één keer door. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Budimcević passt de bal zonder na te denken. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti geeft de bal voor. Ranković krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:22

71e minuut.
Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski passt de bal zonder na te denken. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:23

71e minuut.
Šakota met een sublieme pass. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ranković. Ranković krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Mandić rent richting de bal. Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski geeft een hoge lob. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Lamperski met een sublieme pass. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ranković de bal. Ranković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski met een sublieme pass. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Žeželj met een harde bal richting middenveld. Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda met een sublieme pass. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:24

83e minuut.
Küloğlu speelt de bal door. Warda controleert de bal met de borst. Warda geeft de bal voor. Baštýř heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř draait met de bal, schiet en ... Žeželj verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ranković is nu in balbezit. Ranković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:25

84e minuut.
Grujin is nu in balbezit. Warda onderschept slim de pass. Warda probeert naar een medespeler te passen. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř draait met de bal, schiet en ... Žeželj bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:26

86e minuut.
Ranković passt de bal in één keer door. Lamperski rent richting de bal. Lamperski passt de bal zonder na te denken. Baštýř rent richting de bal. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:27

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JovanM JMFC 93%, Vozdovac UTD 7%.
JovanM JMFC - Vozdovac UTD 0:27