Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vozdovac UTD JovanM JMFC
w-o Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
14% Spel op eigen helft 86%
42 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.3 gemiddelde waardering 20.2
excellent Schieten weak
very good Passen poor
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda passt de bal zonder na te denken. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř schiet op doel. Na een snelle pass probeert Budimcević de bal onder controle te krijgen. Glušac bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Warda neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Baštýř is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 1:0

2e minuut.
Warda raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vuković komt het veld opgelopen.

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zabunović trapt de bal weg. Cilenti kopt de bal weg. Baštýř rent richting de bal. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Glušac met een harde bal richting middenveld. Cilenti speelt de bal door. Vuković met een sublieme pass. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 2:0

7e minuut.
Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski met een sublieme pass. Baštýř heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř schiet op doel. Glušac probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 3:0

8e minuut.
Küloğlu passt de bal met de wreef. Vuković is nu in balbezit. Vuković passt de bal zonder na te denken. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Inworp. Cilenti met een snelle inworp. Guzić is nu in balbezit. Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu met een sublieme pass. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 4:0

16e minuut.
Zabunović kopt de bal weg. Klungelig pakt Jezierski de bal. Jezierski met een sublieme pass. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cilenti rent richting de bal. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Żabski de bal. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 5:0

21e minuut.
Żabski geeft een lange en hoge pass. Budimcević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski onderschept slim de pass. Jezierski draait met de bal, schiet en ... Glušac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 6:0

24e minuut.
Nikačević kopt de bal weg. Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu passt de bal met de wreef. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vuković zal de hoekschop nemen. Glušac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Vuković neemt de hoekschop. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal. Klungelig pakt Zabunović de bal. Baštýř rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 7:0

27e minuut.
Mandić is nu in balbezit. Küloğlu onderschept slim de pass. Küloğlu geeft een hoge lob. Daar is Baštýř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 8:0

28e minuut.
Vuković probeert naar een medespeler te passen. Jezierski probeert naar een medespeler te passen. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř draait met de bal, schiet en ... Glušac maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 9:0

30e minuut.
Nikačević rent richting de bal. Cilenti onderschept slim de pass. Cilenti speelt de bal door. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Grujin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel. Glušac werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 10:0

33e minuut.
Soveral probeert naar een medespeler te passen. Vuković bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuković probeert naar een medespeler te passen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 11:0

36e minuut.
Vuković passt de bal in één keer door. Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski passt de bal in één keer door. Daar is Baštýř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baštýř schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Żabski probeert naar een medespeler te passen. Glušac probeert naar een medespeler te passen. Küloğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Baštýř de bal. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Camacho passt de bal zonder na te denken. Cilenti rent richting de bal. Cilenti speelt de bal door. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vozdovac UTD 15%, JovanM JMFC 85%.
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 12:0

47e minuut.
Glušac speelt de bal door. Küloğlu kopt de bal weg. Budimcević heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Baštýř is nu in balbezit. Baštýř passt de bal met de wreef. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Glušac maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Baštýř probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nikačević bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti verovert de bal door een tackle van achteren. Cilenti geeft de bal voor. Jezierski springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Glušac probeert naar een medespeler te passen. Küloğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Zabunović de bal. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Küloğlu met een snelle inworp. Vuković bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grujin. Vuković is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vuković met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Jezierski rent richting de bal. Żabski is nu in balbezit. Żabski probeert naar een medespeler te passen. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski passt de bal zonder na te denken. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 13:0

60e minuut.
Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Küloğlu rent richting de bal. Küloğlu geeft een lange en hoge pass. Jezierski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 14:0

63e minuut.
Ðuranović kan de bal niet met de borst controleren. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski passt de bal in één keer door. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Cilenti passt de bal in één keer door. Baštýř rent richting de bal. Baštýř passt de bal in één keer door. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 15:0

67e minuut.
Küloğlu geeft de bal voor. Glušac speelt de bal door. Vuković kopt de bal weg. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 16:0

69e minuut.
Budimcević bereikt de bal nog maar net als eerste. Budimcević geeft de bal voor. Żabski probeert de bal aan de voet te houden. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Żabski kopt de bal weg. Cilenti rent richting de bal. Cilenti speelt de bal door. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 17:0

74e minuut.
Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř geeft een lange en hoge pass. Šakota heeft problemen om de bal te vangen. Küloğlu rent richting de bal. Küloğlu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 18:0

79e minuut.
Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilecki verovert de bal door een tackle van achteren. Pilecki probeert naar een medespeler te passen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 19:0

85e minuut.
Inworp. Cilenti met de inworp. Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu geeft een lange en hoge pass. Jezierski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Daar is Guzić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küloğlu speelt de bal door. Baštýř rent richting de bal. Cilenti geeft de bal voor. Jezierski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vozdovac UTD 14%, JovanM JMFC 86%.
Vozdovac UTD - JovanM JMFC 20:0