Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gostilje FK BLAVOR
dobra Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


1e minuut.
Mirić met een snelle inworp. Ikonić rent richting de bal. Ikonić geeft een lange en hoge pass. Mijajlović is nu in balbezit. Mijajlović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - FK BLAVOR 0:1

14e minuut.
Balašević kopt de bal weg. Damjanić heeft problemen om de bal te vangen. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat schiet op doel. Labudović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krajišnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Batrić passt de bal in één keer door. Uskoković geeft de bal voor. Mašić is nu in balbezit. Prokić verovert de bal door een tackle van achteren. Prokić geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Krneta probeert naar een medespeler te passen. Prokić rent richting de bal. Prokić passt de bal zonder na te denken. Horvat bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Bjelić geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivošević met een snelle inworp. Ikonić rent richting de bal. Ikonić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Krneta bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirić onderschept slim de pass. Mirić geeft een hoge lob. Ivošević kopt de bal weg. Daar is Bjelić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - FK BLAVOR 0:2

40e minuut.
Dobnar rent richting de bal. Dobnar passt de bal in één keer door. Uskoković geeft een lange en hoge pass. Horvat is nu in balbezit. Horvat schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - FK BLAVOR 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gostilje 63%, FK BLAVOR 37%.
gostilje - FK BLAVOR 1:2

59e minuut.
Batrić is nu in balbezit. Dobnar verovert de bal door een tackle van achteren. Dobnar passt de bal in één keer door. Horvat rent richting de bal. Horvat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
gostilje - FK BLAVOR 2:2

72e minuut.
Puhalak is nu in balbezit. Balašević onderschept slim de pass. Balašević probeert naar een medespeler te passen. Dobnar rent richting de bal. Dobnar geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Roginek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Batrić de bal. Horvat rent richting de bal. Horvat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gostilje - FK BLAVOR 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gostilje 47%, FK BLAVOR 53%.
gostilje - FK BLAVOR 3:2