Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BLAVOR gostilje
Normal Tactiek dobra
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 17.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Mijajlović bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić is nu in balbezit. Bjelić is nu in balbezit. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bakočević kopt de bal weg. Četojević rent richting de bal. Četojević passt de bal in één keer door. Mijajlović probeert de bal met de borst te controleren. Mijajlović haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Balašević onderschept slim de pass. Balašević probeert naar een medespeler te passen. Labudović bereikt de bal nog maar net als eerste. Horvat verovert de bal door een tackle van achteren. Horvat draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - gostilje 0:1

16e minuut.
Bakočević met een harde bal richting middenveld. Dobnar kopt de bal weg. Daar is Damjanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horvat rent richting de bal. Horvat haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Balašević onderschept slim de pass. Balašević geeft de bal voor. Daar is Gulan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Četojević is nu in balbezit. Četojević met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BLAVOR 42%, gostilje 58%.
FK BLAVOR - gostilje 0:1

49e minuut.
Prokić met een snelle inworp. Dobnar rent richting de bal. Puhalak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dobnar moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Dobnar kan niet meer verder spelen.

56e minuut.
Roginek geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ivošević met de inworp. Ikonić bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikonić haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FK BLAVOR - gostilje 1:1

57e minuut.
Prokić rent richting de bal. Mijajlović verovert de bal door een tackle van achteren. Uskoković is nu in balbezit. Mijajlović onderschept slim de pass. Mijajlović draait met de bal, schiet en ... Zlatanović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Prokić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

69e minuut.
Anić geeft een hoge lob. Mijajlović rent richting de bal. Bjelić geeft een hoge lob. Anić kan de bal niet met de borst controleren. Anić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BLAVOR 36%, gostilje 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FK BLAVOR - gostilje 1:1