Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JovanM JMFC FK Budale Reunited
Normal Tactiek 523
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 25.2
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Barnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Šakota onderschept slim de pass. Šakota passt de bal in één keer door. Vujačić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vujačić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Grujin bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablan onderschept slim de pass. Jablan passt de bal met de wreef. Masnikosić bereikt de bal nog maar net als eerste. Masnikosić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Masnikosić rent richting de bal. Ðuranović onderschept slim de pass. Ðuranović speelt de bal door. Jablan bereikt de bal nog maar net als eerste. Jablan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Vukas geeft een lange en hoge pass. Guzić is nu in balbezit. Masnikosić maakt een afschuwelijke overtreding. Masnikosić krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ðuranović geeft de bal voor. Vukas is nu in balbezit. Vukas met een sublieme pass. Masnikosić rent richting de bal. Masnikosić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Vukas speelt de bal door. Šešelj bereikt de bal nog maar net als eerste. Šešelj probeert naar een medespeler te passen. Masnikosić rent richting de bal. Masnikosić haalt uit met een fantastische trap. Glušac verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JovanM JMFC - FK Budale Reunited 0:1

35e minuut.
Mandić bereikt de bal nog maar net als eerste. Földi verovert de bal door een tackle van achteren. Földi passt de bal met de wreef. Masnikosić rent richting de bal. Masnikosić haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Vukas kopt de bal weg. Masnikosić bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandić is nu in balbezit. Masnikosić is nu in balbezit. Masnikosić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Milojković zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Šakota is nu in balbezit. Vukas speelt de bal door. Nikačević is nu in balbezit. Nikačević geeft de bal voor. Jolović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JovanM JMFC 66%, FK Budale Reunited 34%.
JovanM JMFC - FK Budale Reunited 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JovanM JMFC 50%, FK Budale Reunited 50%.
JovanM JMFC - FK Budale Reunited 0:1