Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vozdovac UTD mihajlo
w-o Tactiek Normal
66% Balbezit 34%
17% Spel op eigen helft 83%
52 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.6 gemiddelde waardering 16.6
formidabel Schieten slecht
uitmuntend Passen slecht
solide Verdedigen slecht


1e minuut.
Warda met een sublieme pass. Jezierski rent richting de bal. Jezierski passt de bal met de wreef. Baštýř heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř schiet op doel. Joksimović bokst de bal weg. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 1:0

4e minuut.
Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski passt de bal zonder na te denken. Baštýř rent richting de bal. Baštýř heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř draait met de bal, schiet en ... Joksimović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Lamperski met een sublieme pass. Jezierski rent richting de bal. Jezierski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baštýř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baštýř draait met de bal, schiet en ... Joksimović verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 2:0

7e minuut.
Klungelig pakt Jezierski de bal. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mirijevski de bal onder controle te krijgen. Joksimović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 3:0

12e minuut.
Cilenti speelt de bal door. Küloğlu speelt de bal door. Baštýř rent richting de bal. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Küloğlu passt de bal zonder na te denken. Warda is nu in balbezit. Warda geeft een lange en hoge pass. Baštýř springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 4:0

16e minuut.
Daar is Baštýř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jezierski de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Küloğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lamperski rent richting de bal. Lamperski met een sublieme pass. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Mrđanin de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 5:0

18e minuut.
Daar is Trivuncić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Kajganić rent richting de bal. Warda onderschept slim de pass. Warda passt de bal zonder na te denken. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř schiet op doel. Joksimović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 6:0

22e minuut.
Manić passt de bal zonder na te denken. Daar is Jajić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jajić speelt de bal door. Baštýř rent richting de bal. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Rašović rent richting de bal. Lamperski onderschept slim de pass. Lamperski met een sublieme pass. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 7:0

25e minuut.
Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski met een sublieme pass. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 8:0

27e minuut.
Cilenti met een sublieme pass. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski passt de bal met de wreef. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 9:0

29e minuut.
Jusufspahić is nu in balbezit. Baštýř onderschept slim de pass. Baštýř passt de bal zonder na te denken. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel. Joksimović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 10:0

30e minuut.
Baštýř rent richting de bal. Baštýř haalt uit met een fantastische trap. Mirijevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cilenti geeft een hoge lob. Jezierski springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Lamperski verovert de bal door een tackle van achteren. Warda heeft problemen om de bal te vangen. Warda probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baštýř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cilenti met de inworp. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski geeft de bal voor. Baštýř maakt een snoekduik en kopt de bal. Joksimović probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 11:0

38e minuut.
Soveral passt de bal in één keer door. Camacho met een sublieme pass. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baštýř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baštýř draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 12:0

39e minuut.
Cilenti speelt de bal door. Lamperski met een sublieme pass. Warda is nu in balbezit. Warda geeft de bal voor. Baštýř krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 13:0

42e minuut.
Cilenti kopt de bal weg. Daar is Küloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Küloğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baštýř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baštýř schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Joksimović met een harde bal richting middenveld. Küloğlu kopt de bal weg. Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 14:0

44e minuut.
Warda heeft problemen om de bal te vangen. Warda met een sublieme pass. Jezierski met een sublieme pass. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vozdovac UTD 16%, mihajlo 84%.
Vozdovac UTD - mihajlo 14:0

46e minuut.
Baštýř rent richting de bal. Baštýř probeert naar een medespeler te passen. Jezierski rent richting de bal. Lamperski rent richting de bal. Lamperski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Kolar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti verovert de bal door een tackle van achteren. Cilenti speelt de bal door. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kolar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jusufspahić rent richting de bal. Küloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Lamperski is nu in balbezit. Lamperski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Warda met een snelle inworp. Küloğlu rent richting de bal. Küloğlu geeft de bal voor. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 15:0

59e minuut.
Baštýř verovert de bal door een tackle van achteren. Baštýř passt de bal in één keer door. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti geeft een lange en hoge pass. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Lamperski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Küloğlu de bal. Küloğlu met een sublieme pass. Baštýř rent richting de bal. Baštýř haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Inworp. Cilenti met de inworp. Jusufspahić rent richting de bal. Baštýř verovert de bal door een tackle van achteren. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Lamperski passt de bal met de wreef. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti met een sublieme pass. Daar is Baštýř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baštýř draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski is nu in balbezit. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamperski rent richting de bal. Lamperski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Baštýř schiet op doel. Mirijevski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Warda neemt de hoekschop. Baštýř krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 16:0

78e minuut.
Trivuncić speelt de bal door. Manić heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Baštýř passt de bal in één keer door. Lamperski met een sublieme pass. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lamperski rent richting de bal. Lamperski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 17:0

82e minuut.
Küloğlu passt de bal zonder na te denken. Warda rent richting de bal. Warda geeft een hoge lob. Baštýř rent richting de bal. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 18:0

84e minuut.
Daar is Küloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jusufspahić is nu in balbezit. Lamperski onderschept slim de pass. Lamperski geeft een lange en hoge pass. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Jezierski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Lamperski de bal onder controle te krijgen. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř draait met de bal, schiet en ... Joksimović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 19:0

86e minuut.
Manić passt de bal zonder na te denken. Jajić rent richting de bal. Jezierski onderschept slim de pass. Jezierski schiet op doel. Joksimović werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - mihajlo 20:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vozdovac UTD 17%, mihajlo 83%.
Vozdovac UTD - mihajlo 20:0