Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mihajlo Vozdovac UTD
Normal Tactiek w-o
36% Balbezit 64%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 46
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 45.3
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen matig


3e minuut.
Rašović bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski onderschept slim de pass. Jezierski speelt de bal door. Klungelig pakt Baštýř de bal. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Cilenti rent richting de bal. Cilenti geeft een lange en hoge pass. Mrđanin verovert de bal door een tackle van achteren. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti geeft de bal voor. Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Żabski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Jusufspahić bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř verovert de bal door een tackle van achteren. Baštýř passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Küloğlu de bal. Küloğlu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Mrđanin kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - Vozdovac UTD 0:1

10e minuut.
Küloğlu passt de bal in één keer door. Cilenti rent richting de bal. Cilenti geeft de bal voor. Baštýř heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Żabski passt de bal zonder na te denken. Cilenti rent richting de bal. Cilenti speelt de bal door. Baštýř rent richting de bal. Baštýř draait met de bal, schiet en ... Joksimović kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Żabski probeert naar een medespeler te passen. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti passt de bal met de wreef. Baštýř rent richting de bal. Baštýř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - Vozdovac UTD 0:2

25e minuut.
Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu passt de bal zonder na te denken. Cilenti rent richting de bal. Cilenti passt de bal met de wreef. Küloğlu geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Baštýř is nu in balbezit. Baštýř passt de bal met de wreef. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel. Mrđanin probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Cilenti is nu in balbezit. Cilenti passt de bal met de wreef. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř draait met de bal, schiet en ... Mrđanin probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Klungelig pakt Baštýř de bal. Baštýř schiet op doel. Mrđanin probeert naar een medespeler te passen. Jezierski kan de bal niet met de borst controleren. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Brašanac geeft de bal voor. Vuković speelt de bal door. Cilenti met een sublieme pass. Klungelig pakt Baštýř de bal. Baštýř geeft een lange en hoge pass. Joksimović bokst de bal weg. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - Vozdovac UTD 0:3

32e minuut.
Baštýř is nu in balbezit. Cilenti rent richting de bal. Cilenti passt de bal zonder na te denken. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Küloğlu probeert naar een medespeler te passen. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti passt de bal in één keer door. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Cilenti met een sublieme pass. Baštýř rent richting de bal. Baštýř haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Divić de bal onder controle te krijgen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - Vozdovac UTD 0:4

41e minuut.
Vuković geeft een lange en hoge pass. Daar is Divić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski geeft een lange en hoge pass. Baštýř rent richting de bal. Baštýř schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Rašović bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski met een sublieme pass. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - Vozdovac UTD 0:5

44e minuut.
Baštýř rent richting de bal. Baštýř passt de bal zonder na te denken. Cilenti rent richting de bal. Cilenti geeft een lange en hoge pass. Jezierski springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihajlo 83%, Vozdovac UTD 17%.
mihajlo - Vozdovac UTD 0:5

46e minuut.
Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Vuković rent richting de bal. Vuković passt de bal in één keer door. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - Vozdovac UTD 0:6

48e minuut.
Cilenti passt de bal met de wreef. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski probeert naar een medespeler te passen. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - Vozdovac UTD 0:7

49e minuut.
Żabski passt de bal in één keer door. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Vuković speelt de bal door. Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Jezierski rent richting de bal. Żabski speelt de bal door. Baštýř rent richting de bal. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - Vozdovac UTD 0:8

53e minuut.
Cilenti heeft problemen om de bal te vangen. Cilenti met een sublieme pass. Klungelig pakt Baštýř de bal. Baštýř geeft een lange en hoge pass. Żabski krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Cilenti passt de bal met de wreef. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski passt de bal in één keer door. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Jezierski is nu in balbezit. Żabski is nu in balbezit. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - Vozdovac UTD 0:9

60e minuut.
Żabski met een sublieme pass. Jezierski rent richting de bal. Jezierski passt de bal in één keer door. Baštýř rent richting de bal. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - Vozdovac UTD 0:10

62e minuut.
Jusufspahić rent richting de bal. Baštýř onderschept slim de pass. Żabski probeert naar een medespeler te passen. Cilenti geeft een hoge lob. Jezierski maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Ranković geeft een lange en hoge pass. Żabski kopt de bal weg. Daar is Kolar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baštýř rent richting de bal. Baštýř schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Żabski met een sublieme pass. Cilenti rent richting de bal. Cilenti passt de bal met de wreef. Baštýř heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski passt de bal zonder na te denken. Żabski speelt de bal door. Baštýř rent richting de bal. Baštýř schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - Vozdovac UTD 0:11

73e minuut.
Jezierski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jajić. Jezierski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Küloğlu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Baštýř springt en kopt de bal. Joksimović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Küloğlu met de inworp. Vuković met een sublieme pass. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel. Paal! Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski passt de bal met de wreef. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski schiet op doel. Joksimović bokst de bal weg.

81e minuut.
Żabski probeert naar een medespeler te passen. Cilenti rent richting de bal. Cilenti met een sublieme pass. Baštýř rent richting de bal. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Klungelig pakt Baštýř de bal. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel. Divić probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vuković geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Camacho probeert naar een medespeler te passen. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti passt de bal in één keer door. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Cilenti rent richting de bal. Cilenti geeft een hoge lob. Mrđanin heeft problemen om de bal te vangen. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - Vozdovac UTD 0:12

88e minuut.
Vuković onderschept slim de pass. Vuković geeft een hoge lob. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř draait met de bal, schiet en ... Joksimović maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mihajlo - Vozdovac UTD 0:13

90e minuut.
Baštýř passt de bal in één keer door. Cilenti rent richting de bal. Cilenti geeft een lange en hoge pass. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mihajlo 88%, Vozdovac UTD 12%.
mihajlo - Vozdovac UTD 0:13