Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Gospodin gostilje
Normal Tactiek dobra
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
1 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 16.2
poor Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Balašević rent richting de bal. Vukčević verovert de bal door een tackle van achteren. Vukčević speelt de bal door. Uskoković bereikt de bal nog maar net als eerste. Uskoković geeft een lange en hoge pass. Poledica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobnar rent richting de bal. Dobnar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Gospodin - gostilje 0:1

21e minuut.
Severin rent richting de bal. Severin geeft een lange en hoge pass. Bjelić heeft problemen om de bal te vangen. Bošić bereikt de bal nog maar net als eerste. Bošić haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gospodin 57%, gostilje 43%.
FC Gospodin - gostilje 0:1

55e minuut.
Dobnar passt de bal zonder na te denken. Daar is Horvat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Egelja rent richting de bal. Horvat verovert de bal door een tackle van achteren. Horvat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Zelenović rent richting de bal. Uskoković verovert de bal door een tackle van achteren. Vukčević onderschept slim de pass. Zelenović bereikt de bal nog maar net als eerste. Zelenović passt de bal in één keer door. Zlatanović probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Gospodin 41%, gostilje 59%.
FC Gospodin - gostilje 0:1