Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FK BLAVOR Vozdovac UTD
Normal Tactiek w-o
38% Balbezit 62%
90% Spel op eigen helft 10%
0 Doelpogingen 52
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 50.3
zwak Schieten formidabel
waardeloos Passen formidabel
waardeloos Verdedigen solide


1e minuut.
Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Warda geeft een hoge lob. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:1

3e minuut.
Ikonić rent richting de bal. Ranković verovert de bal door een tackle van achteren. Ranković passt de bal in één keer door. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř draait met de bal, schiet en ... Krajišnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Küloğlu speelt de bal door. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski passt de bal zonder na te denken. Daar is Ranković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranković draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:2

6e minuut.
Jezierski passt de bal met de wreef. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Labudović heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř onderschept slim de pass. Baštýř haalt uit met een fantastische trap. Krajišnik bokst de bal weg. Mašić heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Ranković speelt de bal door. Warda is nu in balbezit. Warda geeft een lange en hoge pass. Jezierski springt en kopt de bal. Krajišnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:3

13e minuut.
Warda passt de bal met de wreef. Ranković geeft een hoge lob. Daar is Damjanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Krajišnik bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Camacho speelt de bal door. Cilenti controleert de bal met de borst. Cilenti speelt de bal door. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Cilenti zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ranković is nu in balbezit. Ranković passt de bal zonder na te denken. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:4

19e minuut.
Ikonić heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř rent richting de bal. Batrić tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Batrić krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Labudović kopt de bal weg. Ranković probeert naar een medespeler te passen. Batrić heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř rent richting de bal. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:5

24e minuut.
Cilenti speelt de bal door. Daar is Baštýř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranković is nu in balbezit. Baštýř rent richting de bal. Baštýř haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Doeltrap. Krajišnik trapt de bal weg. Küloğlu kopt de bal weg. Klungelig pakt Jezierski de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski met een sublieme pass. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř haalt uit met een fantastische trap. Krajišnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:6

29e minuut.
Ranković is nu in balbezit. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř passt de bal met de wreef. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:7

34e minuut.
Ranković passt de bal zonder na te denken. Warda rent richting de bal. Warda met een sublieme pass. Klungelig pakt Jezierski de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Warda met een sublieme pass. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti passt de bal zonder na te denken. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Küloğlu met de inworp. Warda controleert de bal met de borst. Warda geeft de bal voor. Baštýř springt en kopt de bal. Krajišnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Küloğlu passt de bal in één keer door. Cilenti rent richting de bal. Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Labudović met een harde bal richting middenveld. Cilenti kopt de bal weg. Daar is Baštýř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ranković rent richting de bal. Ranković draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:8

43e minuut.
Labudović geeft een hoge lob. Baštýř probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu geeft een hoge lob. Baštýř springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BLAVOR 91%, Vozdovac UTD 9%.
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:8

46e minuut.
Jezierski met een sublieme pass. Klungelig pakt Baštýř de bal. Cilenti rent richting de bal. Cilenti geeft een hoge lob. Jezierski krijgt zijn hoofd ertegen. Krajišnik kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:9

47e minuut.
Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski passt de bal met de wreef. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř schiet op doel. Krajišnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:10

49e minuut.
Cilenti passt de bal met de wreef. Baštýř is nu in balbezit. Baštýř passt de bal met de wreef. Ranković is nu in balbezit. Ranković geeft een hoge lob. Paal! Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Ranković rent richting de bal. Jezierski rent richting de bal. Ranković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ranković draait met de bal, schiet en ... Krajišnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:11

59e minuut.
Krajišnik trapt de bal weg. Inworp. Warda met een snelle inworp. Küloğlu geeft een lange en hoge pass. Baštýř maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Doeltrap. Krajišnik trapt de bal weg. Mašić kopt de bal weg. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Küloğlu met een sublieme pass. Warda met een sublieme pass. Baštýř is nu in balbezit. Jezierski rent richting de bal. Jezierski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:12

68e minuut.
Küloğlu passt de bal in één keer door. Warda is nu in balbezit. Warda passt de bal met de wreef. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:13

72e minuut.
Küloğlu passt de bal in één keer door. Baštýř heeft problemen om de bal te vangen. Baštýř passt de bal in één keer door. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ... Krajišnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:14

74e minuut.
Warda is nu in balbezit. Warda geeft een lange en hoge pass. Daar is Damjanić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Krajišnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:15

75e minuut.
Klungelig pakt Mijajlović de bal. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski geeft een lange en hoge pass. Baštýř bereikt de bal nog maar net als eerste. Baštýř schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Batrić is nu in balbezit. Baštýř rent richting de bal. Baštýř schiet op doel. Krajišnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Krajišnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Baštýř raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vuković komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Batrić kopt de bal weg. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti speelt de bal door. Vuković is nu in balbezit. Vuković haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Puhalak rent richting de bal. Jezierski onderschept slim de pass. Vuković rent richting de bal. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:16

89e minuut.
Ranković rent richting de bal. Jezierski heeft problemen om de bal te vangen. Ranković rent richting de bal. Ranković haalt uit met een fantastische trap. Damjanić probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cilenti geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jezierski krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FK BLAVOR 88%, Vozdovac UTD 12%.
FK BLAVOR - Vozdovac UTD 0:17