Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vozdovac UTD FK BLAVOR
w-o Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
44 Doelpogingen 0
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
2 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
55.6 gemiddelde waardering 17.3
excellent Schieten weak
excellent Passen poor
solid Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Keller rent richting de bal. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller rent richting de bal. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Warda geeft de bal voor. Żabski kopt de bal weg. Keller heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski schiet op doel. Krajišnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller probeert naar een medespeler te passen. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK BLAVOR 1:0

6e minuut.
Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti passt de bal zonder na te denken. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller is nu in balbezit. Keller schiet op doel. Krajišnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Keller probeert naar een medespeler te passen. Jezierski rent richting de bal. Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK BLAVOR 2:0

11e minuut.
Keller geeft een hoge lob. Żabski kopt de bal weg. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Cilenti probeert naar een medespeler te passen. Daar is Żabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Labudović legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Żabski raakt geblesseerd tijdens het duel. Keller kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK BLAVOR 3:0

13e minuut.
Ikonić met een sublieme pass. Ivošević is nu in balbezit. Warda maakt een afschuwelijke overtreding. Warda is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

14e minuut.
Camacho geeft de bal voor. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski passt de bal in één keer door. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Labudović met een harde bal richting middenveld. Cilenti bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti passt de bal zonder na te denken. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Daar is Jezierski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jezierski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gulan de bal. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Gulan bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilenti verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel. Krajišnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK BLAVOR 4:0

26e minuut.
Keller passt de bal zonder na te denken. Żabski is nu in balbezit. Żabski passt de bal zonder na te denken. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Batrić bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller passt de bal in één keer door. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK BLAVOR 5:0

28e minuut.
Żabski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Batrić. Żabski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Küloğlu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Żabski krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Küloğlu met een sublieme pass. Cilenti rent richting de bal. Cilenti met een sublieme pass. Klungelig pakt Jezierski de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK BLAVOR 6:0

34e minuut.
Damjanić verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Küloğlu zal de hoekschop nemen. Żabski krijgt zijn hoofd ertegen. Krajišnik maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Küloğlu geeft de bal voor. Klungelig pakt Jezierski de bal. Jezierski met een sublieme pass. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Küloğlu rent richting de bal. Küloğlu geeft een lange en hoge pass. Żabski kopt de bal weg. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Küloğlu speelt de bal door. Żabski is nu in balbezit. Żabski passt de bal in één keer door. Jezierski rent richting de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Krajišnik trapt de bal weg. Keller heeft problemen om de bal te vangen. Keller passt de bal met de wreef. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller onderschept slim de pass. Keller probeert naar een medespeler te passen. Żabski is nu in balbezit. Żabski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Krajišnik trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Küloğlu met de inworp. Keller geeft een hoge lob. Krajišnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Żabski rent richting de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vozdovac UTD 23%, FK BLAVOR 77%.
Vozdovac UTD - FK BLAVOR 6:0

48e minuut.
Krajišnik trapt de bal weg. Ivošević rent richting de bal. Met opzet legt Keller zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Keller naar de kleedkamers voor een vroege douche. Ivošević raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ivošević kan niet meer verder spelen. Mirić komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Puhalak geeft de bal voor. Jezierski is nu in balbezit. Küloğlu geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Żabski de bal. Żabski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

56e minuut.
Jezierski is nu in balbezit. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski rent richting de bal. Żabski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Jezierski kopt de bal weg. Labudović bereikt de bal nog maar net als eerste. Labudović passt de bal in één keer door. Żabski heeft problemen om de bal te vangen. Żabski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Damjanić probeert naar een medespeler te passen. Żabski is nu in balbezit. Żabski passt de bal met de wreef. Küloğlu rent richting de bal. Küloğlu geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Puhalak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski verovert de bal door een tackle van achteren. Jezierski passt de bal in één keer door. Żabski is nu in balbezit. Żabski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Küloğlu passt de bal met de wreef. Batrić heeft problemen om de bal te vangen. Żabski is nu in balbezit. Żabski draait met de bal, schiet en ... Krajišnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK BLAVOR 7:0

64e minuut.
Batrić is nu in balbezit. Żabski onderschept slim de pass. Żabski passt de bal met de wreef. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Camacho speelt de bal door. Cilenti is nu in balbezit. Cilenti passt de bal zonder na te denken. Daar is Żabski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Żabski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Labudović speelt de bal door. Cilenti rent richting de bal. Cilenti geeft de bal voor. Jezierski rent richting de bal. Jezierski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Żabski rent richting de bal. Żabski passt de bal zonder na te denken. Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Krajišnik werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Labudović geeft de bal voor. Mirić rent richting de bal. Mirić met een sublieme pass. Żabski rent richting de bal. Żabski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Küloğlu speelt de bal door. Cilenti controleert de bal met de borst. Cilenti passt de bal met de wreef. Jezierski is nu in balbezit. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK BLAVOR 8:0

81e minuut.
Anić bereikt de bal nog maar net als eerste. Küloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Küloğlu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Jezierski de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap. Krajišnik probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK BLAVOR 9:0

82e minuut.
Batrić rent richting de bal. Batrić probeert naar een medespeler te passen. Żabski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żabski haalt uit met een fantastische trap. Krajišnik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK BLAVOR 10:0

82e minuut.
Ikonić probeert naar een medespeler te passen. Mijajlović heeft problemen om de bal te vangen. Jezierski verovert de bal door een tackle van achteren. Jezierski schiet op doel. Krajišnik verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vozdovac UTD - FK BLAVOR 11:0

85e minuut.
Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Jezierski de bal. Jezierski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Jezierski is nu in balbezit. Jezierski geeft een lange en hoge pass. Puhalak heeft problemen om de bal te vangen. Küloğlu is nu in balbezit. Küloğlu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Żabski is nu in balbezit. Labudović is nu in balbezit. Żabski verovert de bal door een tackle van achteren. Żabski draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vozdovac UTD 18%, FK BLAVOR 82%.
Vozdovac UTD - FK BLAVOR 11:0